Гала натиска Стефан за сватба! Вижте какви тънки намеци му прави!

1882
01 Юли 2015, 12:00


Макар да отрича, че иска да се омъжва и да смята брака за отживелица, Гала всъщност тайно се надява на сватба.

 

Това си пролича от предаването й „На кафе“, където започна да прави тънки намеци на Стефан, видя HotArena.

 

11 години по-младият Стефчо обаче видимо се притеснявал и се правел на ударен, тъй като не бил приключил с някои формалности в отношенията с бившата си половинка Росица, от която е дъщеричката му Никол.

 

Близки до двойката пък злословят, че вече узрелият спътник в живота на Гала е поохладнял към нея и вече не напира да се обвързва с халка. Популярната от екрана блондинка обаче си навила на пръста, че пак ще облече сватбена премяна и нямала намерение да се откаже, още повече че отдавна е разведена с някогашния си съпруг Косьо Будев.

 

Венчалните трепети на Гала лъснаха в собственото й предаване „На кафе“ вчера, когато бе поканила в студиото сватбени агенти, които на живо демонстрираха как правят фотосесия на младоженци. Докато щракаха младата двойка и даваха разяснения по детайли от сватбеното им тържество, Гала се развълнува както никога досега.

 

Със замечтана усмивка водещата се суетеше трескаво около булката, а после пожела даже да държи лично шлейфа на роклята й, за да станат по-ефектни снимките. Амбициозната дама разпитваше и за най-малките подробности как се организира сватба, кога се правят по-интимните снимки и видимо се вживя в историята, сякаш е нейна собствена, забелязаха с почуда зрителите.

 

Приятели, запознати добре с нрава на плевенчанката, са убедени, че тя няма как да не успее да върже Стефан и с халка. Намисли ли си нещо Гала, няма как да не се случи. Ако е решила да впримчи момчето и да го закара пред олтара, това рано или късно ще стане, нямат колебания нейни дружки.

 

Те са убедени, че ако това стане, Гала няма да пропусне да спретне пищно тържество, на което да блесне с ексцентричен тоалет на стилистката си Кремена Халваджиян
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
aaha
преди 2 години
0
А тя милата и все специалисти по репродуктовни проблеми канеше и там много се вжИвяваше
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени