Гала се мръщи на заплатата си, иска повече

5662
16 Април 2011, 11:08


Водещата от Нова телевизия Гала е поискала увеличение на заплатата си, казват служители на канала.

 

Плевенчанката изтъкнала, че заслужава по-високо възнаграждение, след като настоящото не било пипано вече година и половина. 

 

Преди няколко дни Гала имала сериозен разговор с шефовете на Нова телевизия, на които поискала 40 процента увеличение на месечното си възнаграждение.

 

Блондинката дори заплашила, че ако това не стане до два месеца, ще напусне заедно с целия си екип и ще премести предаването си по друга частна телевиция.

 

Според мълвата в момента Гала получава между 7 и 9 хиляди лева на месец. Които обаче явно не са й достатъчни.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
тот
преди 7 години
-1
мисля,че почна от къци още.незнам дали някой и гледа предаването.но като има прости шефове да и дават по толкова може.но да си плаща на младите да я оправят сигорно и 10.000 няма да и стигнат
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xxx
преди 7 години
-1
Гала изгрежда бързо забрави периода 2005-2009,когато не водеше предаването На Кафе и беше буквално безработна. Дори направи списание На Кафе та дано получава някакви доходи от него. Списанието изчезна със завръщането й. Въпреки, че в този период води цели две предавания- Имаш Поща и Пълна промяна-и двете бяха отчетени като пълен провал,особено второто, което издържа точно 1 сезон. Гала е най-подходяща точно за На Кафе-тя създаде този формат предавания в сутрешният пояс. Това, че конкренцията й-първо Искрено и Лично,след това Часът на Мама,Денят е прекрасен и 7-мо Авеню постепенно си изпяха песента не означава, че не е заплашена и тя от спиране на предаването. Показателен е фактът, че непрекъснато го местят из програмната схема-с 15 минути до 30 минути. Във време на криза не е моментът да се иска увеличение,а и извинете 8000 не взима дори президентът, който е президент 24 часа,а не води 3 часа предаване на ден. Наистина се е взела насериозно. Ако напусне Нова ТВ никой няма да я чака с отворени..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мари
преди 7 години
-1
Тая па, хората взимат по 3-400 лева и им се налага да живеят с тях по цял месец, а тя нагла та няма до къде!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени