Гала спи само по 5 часа! (Виж причината)

1596
05 Юни 2017, 16:00


Гала е доста издръжлива на безсъние, узна HotArena.

 

Водещата на предаването „На кафе“, която е на екран всеки делник, не може да заспи, преди да прочете и наизусти голяма част от сценария си. Това е причината да си ляга всяка вечер след полунощ, често с листите с въпроси, които има да задава на гостите си, писа „Таблоид“.

 

За капак на Гала едва ли й се събират и 5 часа сън на денонощие, защото собственият й биологичен часовник я буди още в 5,30. Блондинката бърза да напусне леглото, за да не пречи на любимия си мъж, който става чак 2 часа по-късно. В това време обаче водещата вече е грабнала деня и е свършила голяма част от задачите си.

 

Приятелите ми не обичат да ходят много с мен на почивки и екскурзии, защото аз не стоя до късно, а сутрин ставам преди всички. Е, има и изключения, но това да се наспя до след 8 е истинска рядкост“, издава блондинката. Гала обаче никак не съжалява за пропуснатите часове сън. Отдавна се примирила, че докато целият свят спи, тя може да чете книги, да учи нови неща или в краен случай да се занимава с някое свое хоби.

 

Това време си е лично мое и не разбирам всеки, който намира извинение за едно или друго в липсата на достатъчно часове“, обяснява водещата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени