Галена и Преслава кътат хонорари от творчеството на Луна (Отнесе го Митко Пайнера, блондинката го дава на СЪД)

3357
12 Ноември 2015, 13:59


Луна е вдигнала мерника на най-големия музикален продуцент Митко Димитров-Пайнера, разбра HotArena.

 

Колоритната шуменка дава на съд гуруто на димитровградската империя „Пайнер”, тъй като има претенции за неизплатени авторски права, научи сензацонно „Уикенд” от самата нея.

 

Спорът между Луна и Пайнера е избухнал по вина на най-конвертируемите изпълнителите в каталога на фирмата му. Участието във „ВИП Брадър” изкара от нафталина позабравените й хитове и докато тя съжителстваше със звездите в Къщата на Големия брат, колежките й Галена и Преслава си присвоили част от репертоара й без нейно позволение. Двете прими се сдобили с музиката на едно от емблематичните парчета на Луна и завъртяли рефрена „Тук-Там, Тук-Там - искаш да ти дам, Тук-Там, Тук-Там - много ме е срам, Тук-Там, Тук-Там - дали да ти дам” из кръчмите.

 

Бясна от факта, че пайнерките и Митко Димитров печелят на нейн гръб, Луна се подготвя да наклевети мастития продуцент пред Темида за потъпкани авторски права. „Опитах се да се разбера като човек с него. Обадих му се и разговаряхме по телефона. Казах му, че нямам нищо против звездите на фирмата да изпълняват песента ми, само искам да ми се платят авторските права. Това обаче не се случи. Ако други колеги си мълчат и не си търсят правата, аз не съм от кротките и тези, дето прощават”, ядосана е Луна.

 

Освен правата, които ще си търси в съда, тя е предприела и втори отмъстителен план спрямо Пайнера, който да удари по приходите му. Въпреки, че преди брадъра Луна бе излязла в музикална пенсия, гледаше си живота и кефа, и веднъж на високосна година поемаше участие, сега ветеранката отново е на пазара. Луна отново поема участия, и то срещу хонорар от порядъка на 3000 лева, шушука се из чалга средите.

 

Заведения от цялата страна се надпреварват да я ангажират за клиентите им, които искали да чуят „Тук-Там” и „Бягайте, крачета”, изпълнени от оригинала, а не от крадлите от „Пайнер”. Графикът на певицата вече бил запълнен чак до март, а за Нова година получила толкова покани, че се чудела коя от всичките да поеме.

 

Луна не връщала никой, тъй като не я интересували толкова хонорарите от предстоящата обиколка из страната, колкото от импровизираната предизборна кампания, която й се отдава възможност да направи. За никого не е тайна, че във „ВИП Брадър” чалга дивата заяви своите претенции да се кандидатира за президент на страната, водена от пророчество на Ванга, че руса жена ще управлява България. Покрай участията си Луна уверявала хората, че е напълно сериозна в намерението си да се пробва в битката за креслото на „Дондуков” 2.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени