ГИГАНТСКА ИЗМАМА в Къртицата! Видеото със саботьора копирано (+Виж още лъжи)

2679
29 Април 2014, 14:31


Редакторска плесница

 

„Остават още около 100 000 и ги искам всичките за мен!“ Тази реплика на човека с качулката от видеото с Къртицата е взета едно към едно от италианския формат през 2008 година, научи HotArena.net.

 

И не само тази, но и всички останали въпроси и отговори от излъченото видео миналата седмица.

 

От предаването вече признаха за гафа. „Да, диалогът е взет от италианския формат, но целта му не е била да даде жокер на зрителите, а да хвърли смут в Базата“, оправдаха се от продукцията пред „ШОУ“.

 

Така обаче те отново си противоречат, тъй като по време на лайфа водещите на няколко пъти апелираха към зрителите да изострят вниманието си и да гледат за жокери. Ако целта им не е била да заблудят феновете зад екрана, защо не им разкриха директно, че това е измама с фалшива Къртица?!

 

Гигантската шашма със сигурност е направена, за да се вдигне скандално падналия рейтинг. Всъщност, според бдителни зрители цялата история с компрометирането на Къртицата бе нагласена, за да се върне зрителският интерес. Емил Русев е бил жертван от продукцията, за да не претърпи предаването тотален и безпрецедентен крах!

 

Резервната Къртица Бориса

 

„Бориса е от много богато семейство. Тя не е тук заради парите, а за да играе. Няма загубена мисия и за мен е достойният победител. Беше наистина изненадана, защото очакваше да загуби от мен, но остана. Пита ме дали ще играя и аз отговорих утвърдително, но пропусна да ме накара да обещая. Докато аз й казах: Обещай, че ще играеш. Знаех, че ще отговори вярно на всички въпроси. Не съм й подарил победата, но не играх с хъс“, обяснява Емил Русев, след като излезе от предаването.

 

Според запознати по време на церемонията по избиране на нова Къртица именно Бориса ще бъде саботьорът. Тя е била резерва на продукцията още от самото начало. Неслучайно устата манекенка взима най-високия хонорар и се ползва с привилегии в Базата.

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени