Голям екшън! Вики от „Мастило“ пребита от жена

3855
13 Май 2016, 16:00


Вики от "Мастила" е яла сериозен бой от жена! Певицата избягва да говори за неприятната случка, разиграла се в родно заведение, научи HotArena.


Все пак, макар и с неохота, тя се нави да сподели какво й се е случило преди време. "Били са ме жени… Сериозно! Защото съм им „погледнала мъжа“, разказва шашардисаната изпълнителка. 


Оказа се, че преди време някаква жена отишла при Вики и й забила жесток, цигански шамар, задето й гледала мъжа от сцената. "Как е видяла, че от сцената, когато прожекторите са срещу очите ми и нищо не виждам, съм „погледнала“ точно нейния мъж, не знам…", изумена е звездата. 


Тя не отвърнала на удара на побойничката, която била изведена от охраната на заведението, а Вики трябвало да продължи с изявата си, все едно нищо не се е случило. Все пак тя успяла да се окопити и си доизкарала участието с настроение. 


Освен, че станала жертва на агресия, Терзийска доста често е трябвало да се справя и с мераците на пияни мъже, които се опитвали да я опипват докато пее. Предвид всички тези неприятни случки, не е чудно, че тя е решила да се оттегли за малко от сцената, за да се посвети на грижите за мъжа си и новородената им дъщеря. 


Поне до есента тя е твърдо решена да си даде почивка и да се радва на семейството си, предават Всеки ден
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Kelenna
преди 2 години
0
How did the Holy Roman Empire work in the early days when it was functional? I like the idea of a monarch only (and yes I think it should be a moteychr)decennralizad federal government as well... but we should look at the historical case study to avoid any pitfalls. Obviously investiture and the catholic church won't be a factor. But there were probably other areas of disputes between cities, duchies and the crown which must be avoided.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Амииииииииии
преди 2 години
0
ако преди това е била "на почивка " с въпросния мъж ?!Съпругата май с право се е "газирала".
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
преди 2 години
0
Вики от "Мастила" е яла сериозен бой от жена! Това ще е някаква нова група предполагам !?!??! НЕГРАМОТНИЦИ !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени