Гонят Гъмов заради пиянските му изцепки в ефир (Халваджиян го глоби и нахока)

2274
27 Март 2015, 15:01


Водещият на „И аз го мога“ Станимир Гъмов може да бъде уволнен, след пиянските му излагации в последния брой на предаването, разбра HotArena!

 

Актьорът се появи видимо фиркан в ефир и втрещи журито, останалите участници и продуцентите.

 

В сряда вечер Гъмов, който нашумя с ролята си в сериала „Етажна собственост“, се подигра с номера на Иван Звездев, като го прекъсна в средата. „Благодаря, Иване. Беше удивително“, провикна се подпийналият водещ, излизайки на сцената, докато ексготвачът на Би Ти Ви пробваше да балансира с легени, пише „Всеки ден“.

 

След като се усети, че фокусите продължават, Гъмов промърмори: „А, още ли има?“ и се изниза по терлици от сцената.

 

Последваха още десетки нарушения на сценария, а работата на режисьора на предаването бе допълнително нарушена от треперещите ръце на водещия, който трудно задържаше микрофона. Затова към края на шоуто операторите показваха пиянката само в едър план, при това достатъчно отдалеч, за да не личи обляното му в пот лице.

 

Нямаше как да се скрие пълната липса на артикулация обаче заради надебелелия от алкохола език на водещия, който заваляше и фъфлеше при всяко излизане на сцената.

 

Гъмов решил да обърне няколко чаши преди началото на „И аз го мога“, след като разбрал, че в журито този път ще бъде продуцентът Магърдич Халваджиян. Арменецът замести актрисата Елена Петрова, а водещият бил притеснен, че шефът му ще наблюдава работата му непрекъснато, при това само от няколко сантиметра разстояние.

 

Уталожването на нервите му излязло през носа, след като перфекционистът Халваджиян наблюдавал резила му от първия ред. Още по време на предаването той почти уби с поглед комика и на няколко пъти му направи сериозни забележки заради неадекватното поведение.

 

След края на шоуто продуцентът здраво нахокал всички от шоуто, че са оставили Гъмов да се запие. Той обаче решил да не се разправя с несериозника в това му състояние и го извикал вчера на среща.

 

На нея Гъмов бил заплашен директно с уволнение, глобен със заплатата за целия месец от 3 бона и наруган здраво. Екипът на „И аз го мога“ обаче е убеден, че той няма да спре с алкохолните си изцепки, защото е пленник на страстта си от години. Именно алкохолизмът му стана причина и приятелката му Анна да го напусне през 2013 г. заедно със сина им Иван.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени