Гришо подари два апартамента на баща си за половин милион+ как рекламира България по света (Фото)

9379
15 Февруари 2017, 11:00


Григор Димитров се появи със специален калъф за мобилния си телефон, на който е изрисуван гербът на България. Персонализирано капаче за телефон може да си поръча всеки и цената му е едва 15 лева, видя HotArena.

Вместо да се перчи с кичозна калъфка със собствения си лик например, нашето момче е предпочело да рекламира страната ни навсякъде не само с играта си, но дори и с телефона (виж снимка в галерията).

Жилищата са с площ 89 и 76 квадратни метра, а цената им е 423 хиляди лева. В цената на имотите е включено обзавеждане с луксозни италиански мебели, климатизация и безплатна поддръжка за няколко години. Самият комплекс, където се намират жилищата, предлага куп екстри на обитателите си. Наред с чистия въздух на разположената наблизо Борисова градина всеки живеещ има на разположение няколко елитни ресторанта, нощен бар и спа център.


Близки до Гришо разказват, че той пазел до последно в тайна новината за готвения подарък на родителите си. С покупката на апартаментите той символично искал да им върне направен жест десет години по-рано. По това време Григор все още прохожда в тениса и за да се развива, му трябват постоянни участия по турнири в чужбина. Разходите по пътя и наемане на треньори не са по силите на неговото семейство. Скромните спестявания на фамилията бързо се стопяват и обявеният за изключителна надежда тенисист е заплашен да си остане вкъщи. В името на успеха родата на Гришо мобилизира всички налични ресурси.


Баща му Димитър продава първо колата си, а после и наследствения апартамент в центъра на Хасково. Жестът, който му помага да влезе в големия тенис, никога не е забравен от Гришо, разказват негови близки. Затова в мига, когато почва да си докарва добри пари, той връща подобаващо жеста.
Очаквано апартаментите не са единственият подарък на Григор за родителите му. Към тях върви и огромен гараж, където бащата на Гришо може да паркира другия си армаган - луксозно "Порше Панамера".

Друга част от изкараните пари Григор Димитров инвестира в тенис комплекс в родния си град Хасково. Малко след като баща му напуска работата си като треньор в друга школа, Гришо го убеждава да регистрира собствен клуб "Хасково 2015". Дружеството взема от общината под наем терена на спортна площадка „Юнак“. След разрешение на общинския съвет там са изградени няколко тенис корта. Идеята е на тях да тренират малки деца срещу скромни такси, а площадката да се превърне в своеобразен инкубатор на млади таланти.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени