Халваджиян се нашари като дъгата! Побъркаха го от майтап! (СНИМКА/ВИДЕО)

2340
03 Октомври 2013, 17:01


Младият Халваджиян реагира на зимата по никое време с поредна екстравагантна фризура, видя HotArena.net.

 

Ексцентричният Бебо сюрпризира приятелите си поредна прическа, която има „УАУ”-ефект. Момчето, което се различава от наследниците на останалите милионери с това, че работи до скъсване и води здравословен начин на живот, не може да издържи на две неща: качествена техника от всеки вид и…боя за коса!

 

Бебо до скоро се развяваше с ултра розов перчем и с кеф разказваше във Фейсбук как реагират дечицата по улиците: „Мамооооо, защо на тоя чичко косата му е розова?!”

 

Гадното застудяване, липсващата оставка на правителството и напрежението в работата му явно са му дошли в повече, защото реши да бори стреса с чисто нова и видима от километри прическа, пишат от kliuki.ws.

 

Естествено, най-близките му приемат за естествена подобна трансформация. Какво толкова?! Щом може розово, защо да не може цветовете на дъгата?!

 

Лошото е като имаш приятели с мръснишко чувство за хумор те подхванаха рекламния слоугън „Taste the rainbow!” и се размечтаха да го видят в рекламата на бонбонките. Разбира се, не във всяка, а конкретно онази, която си емен-емен „медицинско” кино.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени