Христо Сираков преспал с жената на Чолата, докато той е в затвора

4871
29 Август 2013, 14:30


Красивата моделка и актриса Ирена Милянкова намери утеха в прегръдките на Христо Сираков. Бизнесменът заби манекенката докато съпругът й Росен Чолов бе в затвора, арестуван за сводничество, разбра HotArena.net.


Свалката между прочутият с похожденията си Сираков и Ирена станала след тяхно съвместно участие в телевизионно шоу.  Ицо дълго ухажвал Милянкова с цветя и телефони обаждания, докато красавицата отстъпила пред напористия плейбой.


Двамата прекарали заедно една нощ в луксозната му вила в местността „Щъркелово гнездо” край язовир Искър. На раздяла бизнесменът обещал да запази срещата им тайна и дори й броил 10 хиляди лева, за да облекчи финансовите й затруднения в момента.


Застаряващия бонвиван обаче така и не спазил уговорката им. Вместо това побързал да се похвали пред приятели за поредното си любовно завоевание.


Новината за кратката им авантюра бързо стигнала до ушите на Милянкова. Актрисата била в ужас как ще реагира мъжа й.


За да се измъкне от неприятната ситуация Ирена пуснала слуха, че наскоро е отрязала Сираков.  И като отхвърлен любовник той сега си връща, като разгласява измислена от него любовна свалка.


„Дано Чолата повярва на жена и реши да не задълбава. Иначе ще играе каишът”, коментират в модните среди.


Босът на СИК бил доста ревнив и като нищо можел да изправи Ирена пред детектор на лъжата, за да провери със сигурност изневерила ли му е или не жена му с Ицо Стоте манекенки, пише „България днес”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени