И таз добра! Данчо Тъча с извънбрачно дете

9240
21 Септември 2011, 13:59


Футболистът на Локомотив (Пловдив) Йордан Тодоров очаква дете не от съпругата си, бившата секретарка на Боби Михайлов - Елена Боева, а от пловдивчанка. 

 

Така легендите, че Елена кръшка под път и над път на халфа, бяха разбити на пух и прах от самия него. 

 

От няколко месеца Данчо Тъча си живее като в бордей – хем споделя пловдивското си жилище с новата си жена, хем не дава зор да се развежда със законната, разкрива любовният триъгълник таблоидът "Уикенд".

 

За предстоящото бащинство на футболиста от месеци знае целият отбор на Коко Динев, само Елена научила последна.

 

Футболистът зарязал жена си в столичния им апартамент и от месеце не се вясвал в него.

 

"Елена живее сама. Данчо не е стъпвал в апартамента им повече от половин година. Когато любопитвахме няма ли скоро да се сдобият с бебе, тя все намираше начин да оправдае отсъствието на мъжа си. Ама колкото и да е зает с футбола, не може от началото на годината да не намери два дни да се прибере при жена си, освен ако няма друга жена", заподозряли халфа наблюдателните му съседки.

 

Девойката, която ще роди от бившия национал, е в седмия месец. Тоест някъде през ноември Тъча ще се отбие в родилното в Пловдив. 

 

Хубавата Елена узнала случайно преди седмица, че Тодоров ще става баща, след като той 7 месеца не събрал смелост да й каже. 

 

Измамената футболна съпруга моментално е задействала процедура за разваляне на брака им. 

 

Край "Лаута" пък не са никак изненадани от заформилия си триъгълник, тъй като самият футболист бил плод на подобни странни отношения. Халфът на Локо и сестра му са от различни майки. 

 

Преди много години бащата на Данчо Тодоров забременил майка му и се оженил за нея, но само четири месеца по-късно тя узнала, че съпругът й чака дете и от друга жена.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
тъча
преди 6 години
0
"Тъча" е потънал в дългове, заради майка си и любовниците си. Демонстрациите за обърнатите джобове и други подобни, както и депресиите, в които изпада са именно от тях и времето го доказа. Майка му е алкохоличка, играе хазарт и непрекъснато го изнудва за пари. За любовниците е ясно! Елена е умна и амбициозна жена, с добро възпитание и образование. Родителите й винаги са подкрепяли младото СЕМЕЙСТВО - Елена и Данчо и никога няма да позволят дъщеря им да чака подаяние или някой да изпадне в дългове заради нея. Това, това е истината!!! Времето ще покаже и докаже още много неща!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мира
преди 6 години
0
Само дето актьорския курс го платиха нейните родители. а не данчо
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бравос
преди 6 години
0
Е нормално. То небяха чанти за по 3000 Е, уроци по актьорско майсторство в Америка, стойки, чудеса!!! Нормално ли е мъжът да е потънал в дългове заради капризи!? Имитираха стандарт, който всъщност не можеха да си позволят. А и Ленчето първа си показа номера на фланелката като Данчо се върна от Румъния без една стотинка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
цъцъ
преди 6 години
0
а всички нея я оплюваха... ей на сега
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени