И таз добра! Третият мъж на Кали не издържа и побегна като предишните (Вижте реакцията на певицата)

8055
08 Юли 2017, 10:03


Кали отново е на изходна позиция, след като поредният мъж в живота й й би шута, научи HotArena.


Фолк певицата Кали е по-известна с трите си деца от трима различни мъже, отколкото с хитовете си. Тамън си бяхме помислили, че №3 в списъка Влади ще се окаже за по-дълго мъжът до нея и бащата на децата й и - изненада! Изпълнителката сама сподели, че той си е стегнал багажа и се е изнесъл от семейното жилище.


Причината Кали сама си я знае много добре - не е издържал на напрежението около трите деца, който щъкат в къщата им. А и не е за всеки да се прави на родител на хлапета, които са от друг мъж. Е, явно и на Влади не му е понесло. Все пак, то не е зачеркнал Кали и синовете й напълно от живота си. Просто е намерил спокойствие в друг дом.


Изпълнителката на "4-4-2" споделя, че всеки ден се вижда със своя любим и дори имат "интимни моменти". А след това всеки си ляга в неговото легло в неговия дом. Явно Кали е станала съвсем либерална и се е решила да води отворена връзка, само и само да не е съвсем без мъж, пише "Телеграф".


Засега певицата е съгласна с така създалата се ситуация и проявява разбиране към Влади. Още миналата година тя сподели, че двамата трудно намират баланс помежду си, но все пак се обичат. Явно сега са постигнали временно съгласие, пък времето ще покаже до какво ще доведе то.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)
преди 11 месеца
-3
Добре, че е предаването на Венета, за да ви живнат и станат по-достоверни нещото като статии.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени