Има ли значение размерът за Преслава?! Гъмов се оказа с червейче в гащите (Подробности за уменията му в кревата)

https://hotarena.net/lubopitno/ima-li-znachenie-razmerat-za-preslava-gamov-se-okaza-s-cherveiche-v-gashtite HotArena.net
Има ли значение размерът за Преслава?! Гъмов се оказа с червейче в гащите (Подробности за уменията му в кревата)

Станимир Гъмов крие срамна тайна, която се надява никога да не бъде осветлена, разбра HotArena.

 

Мъжкото му достойнство е голямо колкото червейче, твърдят девойки, които са имали възможност да се запознаят отблизо с него. Упорито се говори, че било като на 8-годишно дете.

 

Бивши гаджета на Гъмчо разнасят, че актьорът не бил кой знае какво в леглото и често не можел да задоволи партньорките си, пише „Всеки ден“.

 

Самият той бил убеден, че се справя перфектно под завивките. Жените, с които е бил, обаче не са на същото мнение, макар да допускаме, че може и да говорят така от ревност и злоба.

 

Горката Преслава! Как ли се е разочаровала, когато си е легнала с Гъмов и е видяла какво се крие в гащите му! Жива да я ожалиш!“, хилят се актриси, на които се е случвало да зърнат скромния пакет на колегата си.

 

Фолк дивата в момента изглежда прекалено влюбена, за да отдава значение на размера. Според бивши на Гъмов обаче това ще е до време. Много скоро щяло да й писне и да си намери заместител в леглото.

7 Коментара

НиЛо

преди 8 години

И на Пеевски е същото но никой не смее да каже нещо за него...защо ли ???

Коментирай

Брадат козел

преди 8 години

Има на някои и слонски хуй няма да им стигне. Колкото до предният коментар - на Пеевски може да е биберонка, но я подсилва със сто левови банкноти.Може и евра, за по-сигурно.

Коментирай

Катя

преди 8 години

А всъщност какво значение има за вас. Разбирам, че са публични личности и затова им се ровите под чаршафите, но е гадно.Поне според мен, де...

Коментирай

Nikoleta

преди 8 години

На шиши също не ми е голям ама ми даде 100 000 за почивки. Хихихихих

Коментирай

Джена крокодила на хоризонта

преди 8 години

А на Коко Динев защо никой не пише за размера му?От опит зная че е доста по малък от Шиши хахаха

Коментирай

Никито L.

преди 8 години

Не мога да разбера защо е тази омраза към Гъмов.Какво ви е направил?Явно Бирмата видя че Преслава е щастлива без него и сега започна да плаща на сайтовете да плюят невинния човек.ПОЗОР,ДУХАЙТЕ ГО ПЕДАЛИ

Коментирай

Ev

преди 8 години

Поведението , което демонстрира, кара човек да се издрайфа. Така, че въпроса защо го мразят хората е излишен, защото е БОКЛУК. Жалко, ако синът му заприлича на него.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.