Йоана се натиска за дете от Ненчо Балабанов, но се прави на ощипана за връзката им

2210
11 Октомври 2015, 15:00


Певицата Йоана Драгнева и актьорът Ненчо Балабанов са царе в изпращането на разнопосочни сигнали по отношение на връзката си, но този път Йоана се издаде, че двамата имат сериозни намерения, разбра HotArena.

 

Двамата първоначално отричаха между тях да има нещо повече от професионални отношения и приятелство. След като през април обаче блеснаха със страстни целувки в предаването „Папараци”, влюбените нямаше накъде повече да отричат и подеха нова стратегия – изобщо да не коментират личния си живот.

 

На нежната половинка от двойката обаче явно й е трудно да спазва обета за мълчание и тези дни чистосърдечно си призна, че е готова за семейство. Тя обаче се направи на ощипана ученичка и не спомена името на възлюбения си Ненчо като част от тези свои планове. Едва ли някой обаче се съмнява, че е говорела именно за имитатора на премиера, пише "Уикенд".

 

„Да! Чувствам се готова за семейство и деца, но съм си поставила няколко професионални цели, които искам да постигна преди това. Аз съм много комбинативна жена и смятам, че ще бъда много успешна и като майка, и в кариерата си. Много жени смятат, че за да имат едното, трябва да се откажат от другото. Не мисля, че се налага да се прави избор”, сподели Йоана. 

 

Тя подчерта, че в кариерата може да не прави компромиси, но в любовта е готова на такива.

 

Ненчо избягва да говори за трепета си с блондинката, но често е споделял за брака си с майката на сина си. Бившата жена на обичания актьор, а и певец, е пианистка и работи като учителка по музика. В началото като че ли всичко е наред. Теглят кредит и си купуват собствен дом. Графикът на Ненчо е много по-свободен от днес и той има щастието да прекарва доста време с наследника си.

 

В един момент обаче бракът му се разпада, а за причината Балабанов винаги е бил лаконичен: „Пътищата ни се разминаха”. Затова пък е признавал, че когато с Ралица взимат решението да се разделят, той се изнася от общото им жилище и сам се нагърбва с мисията да изплаща вноските по кредита, с който са го закупили.

 

Днес той живее в двустаен апартамент под наем и въпреки натоварената си работа се старае да продължи да бъде баща за пример. Съботите са запазени за сина му, а скоро може да му се наложи да разпределя времето си и между още един наследник.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени