Ирен Онтева и Христо Сираков в новия„ ВИП Брадър“ (Вижте какви хонорари искат)

2866
10 Юни 2015, 15:02


Бившата топ манекенка Ирен Онтева и Христо Сираков са новите звезди в предстоящия сезон на „ВИП Брадър“, дочу HotArena. Риалити предаването смята да събере под един покрив бившата двойка, която вероятно здраво ще разтърси къщата, тъй като са известни с буйните си характери.


След имената на Ирен Кривошиева и Васил Найденов, тези на Сираков и бившата му приятелка са най-спряганите от колектива. Първа покана получила Ирен Онтева, но не може да се спогоди за хонорара си с продуцентите, пише „Всеки ден“.


На блондинката й предложили нескромната сума от 20 000 лева, но тя категорично отказала, дори да мисли за участие, срещу сума по-малка от 60 000 лева.


„Най-високите хонорари, който сме изплащали в историята на „ВИП Брадър“, са тези на Данчето Христова и Евгени Минчев“, опитали се да намекнат на манекенката, че не е от техния ранг, продуцентите. Онтева, която не е сред особено актуалните лица в момента, обаче не искала и да чуе за по-ниска оферта.


В същото време Христо Сираков се показал по-разбран и обещал да помисли дали да участва в проекта. Бизнесменът познава историите в Къщата отвън и ще бъде съвсем наясно в какво се забърква, ако влезе вътре.

Особено с Ирен Онтева под ръка.


Днес двамата поддържат отлични отношения, но преди години далеч не беше така. Манекенката и Христо Сираков имаха немалко спорове помежду си, а причината за това бе и синът им Кристиан.


 „Ирен се правеше на интересна, че няма да му дава детето, когато поиска, и той само за да й докаже, че може да има правата върху Кристиан, заведе дело, което спечели“, припомнят приятели на бизнесмена. Все пак той й направи жест и остави детето да живее при нея. А двамата редовно са засичани заедно по светски събития, където се правят на истинско семейство.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени