Ирена Милянкова повехна! Нищо не остана от знойната манекенка (Кой й го причини?)

4100
06 Февруари 2015, 14:00


Няма и помен от нежната красота и излъчване на една от най-знойните манекенки у нас – Ирена Милянкова.

 

Актрисата от „Под прикритие“ стана анорексично слаба, лицето й повехна, а близките й са крайно притеснени за здравето й, видя HotArena.

 

Милянкова сама признава, че от нерви и стрес доста е занемарила външния си вид и се опитва да се справи с напрежението.

 

Крушенията в живота на Ирена започнаха преди близо 2 години, когато съпругът й Росен Чолов бе задържан с обвиненията, че върти сутеньорска мрежа и впоследствие бе вкаран зад решетките.

 

Стресът тогава сякаш се изписа на инак хубавото лице на Милянкова, която ден след ден започна да придобива все по-измъчен и изтормозен вид. Рухналата нервна система от редица проблеми й докара анорексичен вид, заради което веднага се заговори, че блондинката отново страда от страшното заболяване, което я тормозело и в младостта й. Сегашните си килограми, едва 45, Ирена отдава на нервите и нередовното хранене, а не на маниакални прищевки за манекенски пропорции.

 

Припомняме, че след като съпругът й бе тикнат в зандана по обвинение за склоняване към проституция, със събраните спестявания Ирена продължи да живее известно време като принцеса, пише Всеки ден.

 

Медалът на монетата обаче се обърна и Милянкова се превърна в Пепеляшка. За да изхранва четирите гърла вкъщи, както и своето, блондинката стана продавачка в магазин за чанти в мола. С месечното си възнаграждение от около 1000 лева тя едва успявала да свърже двата края, разказват запознати с битовите й неволи. Неотдавна Ирена напуснала работа и сега разчита на подаянията на приятели.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кака Ти Тулка
преди 3 години
0
Тя има 4 деца! С 1000 лева не е лесно да живеят 5 човека, да се плащат и сметки и т.н. Макар че сигурно има и други заделени от нечестните дейности на мъжа й. Онзи ден я видях беше доста изнервена и се караше на дъщеря си на улицата. Не й е лесно, по със сигурност е знаела какво прави мъжът й, даже му е помагала, според мен.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Румяна
преди 3 години
0
1. Никога не е била знойна красавица. 2. 1000 лева на месецса мечта на много български семейства. 3. Да си продавачка не е срамна работа. 4. Когато е живеела като принцеса , запитвала ли се е откъде са парите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени