Ирина Тенчева едва не ослепяла (Вижте чудото, което върнало зрението й)

2850
30 Декември 2015, 17:00


Ирина Тенчева едва не умряла от реакция на ваксина срещу шарка, научи HotArena.

Ирина е била на годинка и половина, когато са й поставили ваксина за едра шарка. Когато родителите й се върнали от Германия, където били на специализация, не могли да я познаят.

„Едното ми око е близо до носа след убийствена 3-дневна температура. Оказва се, че ме е ударила в очите ои от напълно здраво дете, вече съм с 4 диоптъра“, разказва Ирина.

Може би още Ирина Тенчева щеше да е с диоптрични очила, ако не бил брат й, който е психотерапевт. По онова време той се интересувал от различни духовни практики и посещавал срещи, на които попивал знания. Именно на една такава среща завел сестра си, а след това я убедил да изпълни препоръките , които са й дали и благодарение на които тя сваля очилата в пети клас, пише „Уикенд“.

„Моето обяснение е, че оздравяването ми се дължи на една молитва, която ми беше казал ученик на Петър Дънов. От  малка брат ми ме водеше със себе сина места, свързани с последователи на Дънов. Всяка вечер правех каквото ми бе казано и свалих очилата. Според баща ми, това обаче се дължи на промените, които настъпват в организма през пубертета и нищо не се дължи на молитви и формули“, споделя Ирина, но не казва каква е точно молитвата, която е върнала зрението й.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени