Ирина Тенчева се подготвила за раждане с медитация (Ето какво представлява)

2577
29 Март 2015, 13:38


Ирина Тенчева, която преди броени дни роди син от бившия водещ на „Сблъсък” Иван Христов, силно вярва в единството между духа и тялото за по-добър живот, разбра HotArena!

 

За това преди да влезе в АГ-болница, половинката на тв продуцента се подготвила с медитация.

 

Ирина от години е почитателка на всякакви техники за духовно усъвършенстване и мистични учения. Така попаднала и на будисткия учител Согиал Ринпоче. Тенчева излапала на един дъх учението му и при всяка възможност се връщала към него, за да се подготвя за новите етапи в живота си, пише „Уикенд“.

 

„Една от книгите, с които никога не се разделям е „Тибетска книга за живота и смъртта”. Не мисля, че мога да я разкажа на хората, които не са я срещнали и преживели в точния момент от живота си.

 

За мен е настолно духовно четиво, което ми дава отговори, потапя ме в медитативен покой и с всеки свой ред ми напомня, че всичко в земния ни живот е просто бардо – метаморфоза на една опаковка в друга, преход от едно ниво на осъзнатост в друго и че няма нужда да се вживяваме толкова както в драмите, така и в успехите си”, обяснява телевизионната водеща.

 

Точно преди раждането на сина си Самуил Ирина отново изпитала нужда да отвори старата книга и да се подготви с медитация на необходимата вълна, за да мине всичко по план.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
гея
преди 3 години
0
Много хубава жена . направи Иван щастлив
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Нина
преди 3 години
-1
Страшно противна и подла жена е тази Ирина
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени