Юристът, стрелял по Люси, бил син на полицай? (Подробности)

2669
23 Май 2018, 10:13


Юристът, стрелял по автомобила на режисьора Люси Иларионов, бил син на полицай. Този слух се носи из Велико Търново, където се говори, че таткото на Атанас Мандичев е на „ти“ със службите. Неслучайно според Иларионов има

 

опит за потулване на случая

 

и от полицията омаловажават зрелищния екшън, пише "Галерия".

 

Инцидентът се случва на пътя за София, след изхода на Велико Търново. До агресията се стига, след като Люси Иларионов свирнал с клаксона на другия шофьор заради опасно шофиране и говорене по телефона. Това вбесило водача, който започнал да псува, да показва неприлични жестове и да хвърля бирени бутилки по колата на режисьора. В един момент агресорът извадил газов пистолет и започнал да стреля.

Приятелката на Иларионов – певицата Ани Хоанг, която пътувала с него,

 

заснела част от инцидента с телефона си,

 

както и регистрационния номер на автомобила. Оказало се, че водачът е Атанас Мандичев - студент по „Право“, работещ в една от известните кантори във Велико Търново.

 

„Хулиганство на пътя” – така в бюлетина на МВР описаха инцидента, при който 27-годишен юрист стреля с газов пистолет по автомобила на режисьора и го замеря с бутилки. Униформените дори предупредили Иларионов да не раздухва случая. „По някакъв начин аз виждам, че искат това да се потули и че не се действа по начина, по който трябва да се действа“, възмути се режисьорът пред медиите. Най-фрапиращото било, че след стрелбата

 

Мандичев отрекъл да притежава пистолет

 

пред униформените. Такова не било открито и в автомобила му. Въпреки че в последствие се установява, че юристът има разрешително за оръжие, не е направена експертиза дали скоро е стреляно с него.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени