Ива Екимова оправда Дими след смъртта му: Никога не ми е посягал (Истина ли е? + Защо се раздели с Петро)

4375
20 Октомври 2015, 11:47


Ива Екимова отрече покойният й съпруг Дими някога да й е посягал, научи HotArena.

 

В интервю за „Папараци“ на Николета Лозанова, звездната пиарка разкри и подробности около раздялата си с Петрозар.

 

Въпреки упорития слух, че Дими я е биел системно обаче, Ива сякаш предпочете да запази паметта му чиста.

 

„Може да е бил сприхав, но никога не е стигал до физическа саморазправа“, обясни ефектната блондинка, която наскоро приключи втората стабилна връзка в живота си – тази с приятеля на съпруга си Петрозар.

 

Отново свободната дама разказа, че „легендите“ за побоищата на мъжа й били измислени от нощта на сватбата им, когато журналисти ги засекли в „Пирогов“, където отишли, за да помогнат на един от гостите си. Там Дими бил предизвикан, тъй като проговорила съвестта му на лекар, който искал да се окаже бърза и качествена помощ на приятеля си и избухнал.

 

Запознати с някогашното битие на секси блондинката обаче са категорични, че музикантът гинеколог поступвал редовно половинката си, провокиран от постоянна ревност. Въпреки това Ива пробва да увери всички, че Дими никога не я е ревнувал. Тя обаче приписа това разяждащо чувство на Петрозар и дори потърси там обяснение за провала на връзката им.

 

Ива разказа и странна история – как с половинката си получавали изгорели свещи и писма с проклятия по пощата преди раздялата си. Екимова обясни, че не трети човек е причина за разрива й с Петрозар, макар да тръгнаха клюки, че именно залитането по млад мъж е била причина приятелят й да скъса с нея. Според нея им е направена магия, с която са ги разделили.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени