Ивайла Бакалова на лечение в Израел

2489
27 Юли 2014, 15:00


Ивайла Бакалова премина през лечение в Израел, след травмата, която й остана след инцидента в „Къртицата“, научи HotArena.net.

 

Ивайла Бакалова, която се потроши зверски в „Къртицата”, е изкарала курс на лечение в Израел, довери на „Уикенд” отлично информиран източник. В еврейската държава миската е била придружена от близначката си Божидара и от дъщеря си.

 

Ивайла пострада в самия край на най-мащабния риалити проект на Иван Христов и Андрей Арнаудов, като се провеси с главата надолу от вееща се във въздуха мрежа. Инцидентът стана при една от последните мисии. Каскадата бе на новострояща се 10-етажна сграда. От катапулт, монтиран върху нея, участниците в „Къртицата” бяха изстрелвани, а след близо десетметровия полет те трябваше да се хванат за мрежата. Ивайла изпълни това, но се изпуска и цялата тежест на тялото й се стовари върху лявото й коляно.

 

Щетатата - счупена капачка. Наложиха се няколко спешни операции.

 

Два месеца след ужасяващия сакатлък, Ивайла е без гипсовата шина, отстранена наскоро, но продължава да се придвижва с помощта на патерици. Не може да стъпва на пострадалия крак. „Препоръчаха й клиника в Тел Авив, специлизирана в лечението на точно такива кошмарни травми като нейната. Изкара в Израел около две седмици. Всеки ден е била на процедури и още на място е усетила подобрение”, твърди нашият източник. Бакалова сама разкри местоположението си, публикувайки снимки във „Фейсбук” от Израел.

 

Само няколко дни, след като се е върнала в София, красавицата е поела към Сен Тропе, вероятно на гости на фамилията Арабаджиеви, с която ги свързва дългогодишно приятелство. „С нея бе и щерка й Рая. Миналата сряда празнуваха в чужбина рождения ден на Ивайла”, добави агентът ни.

 

Макар да се смята, че миските за капризни глезли, Ивайла демонстрира завиден дух и дори събра сили на финала на формата да се появи на собствен ход.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени