Иво Аръков копае и под дъното, мина на хапчета заради Мика

3139
01 Юни 2016, 15:00


Иво Аръков още гасне по Мика Стоичкова, въпреки че тя е бременна и ще се омъжва за друг, узна HotArena.


Близки на актьора споделят, че откакто разбрал за сватбата, която Мика и Айкут стягат под носа му, той се затворил в себе си и не иска да общува с когото и да било.


„Много е потиснат, каза, че са му изписали успокоителни. Отрича състоянието му да се дължи на новата връзка на Мика, но очевидно е точно така“, разказват близки до актьора.


Освен любовното нещастие, Аръков се е депресирал и заради факта, че след радялата с Мика, кариерата му е в сериозен застой и няма изглед да потръгне. За разлика от него пък, Айкут е доста богат и успешен, което смачва самочувствието и Иво, пише "Всеки ден".


 „Иво се беше засилил да стане част от семейство Стоичкови. Мечтата му се срина, любимата му се жени за друг, не очакваме да играе танца на радостта“, коментират близки до звездата.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ха-ха
преди 2 години
-1
"Семейство Стоичкови" хахаха, голям, голям праз. Познавайки лично Иво, трудно може да се комплексира от възможностите на някой друг. Статията няма нищо общо с истината, но както винаги вие сте далеч от действителноста.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени