Известна пайнерка си купи яхта или някой й я подари? (Посещава курсове за капитан, пеенето го отсвири)

4097
17 Август 2015, 17:38


Читателски сигнал


Фолк певицата Валя е решила да става капитан и в момента кара курсове за управление на яхта и малък кораб, узна HotArena!

 

Подателят на информацията я е посочил като 100% достоверна, тъй като и той бил в същия курс, в който е и изпълнителката.

 

„Първоначално не разпознахме, че е Валя, но в последствие я разкрихме. Макар и да се носи слава, че певиците са тъпи, то тя показва добри знания и е доста редовна на лекциите и упражненията.

 

Държи се добре с останалите хора от курса и дори ни прави много добро впечатление. Другото нещо, което искам да кажа е, че звездата на "Пайнер" си е купила яхта и именно затова й е нужно сведетелство за управление“, твърди още бъдещият капитан за своята колежка.

 

Валя изглеждала доста добре на живо и имала приятелско отношение към всички в групата.

 

„За да бъда по-конкретен, ще ви прикача една снимка от нейния Фейсбук, на която е на яхтата, която певицата си е купила от познат на мой приятел тук в Поморие. Возилото е доста добро, но за колко е направила сделката - не зная“.

 

Звездата на Валя на музикалната сцена светеше най-ярко преди 10 години. След това залезе. Певицата на няколко пъти се опита да съживи кариерата си, но безуспешно и като че ли в последно време се оттегли.

 

Вероятно червенокосата изпълнителка е намерила богат любим, който има възможност да й купи цяла яхта. Не се оплаква, че не й върви в кариерата и че няма участия и като цяло – не печели, което допълнително води към първото съмнение. Това всъщност й предоставя избор дали да работи, или не.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени