Камелия проплака: Боли ме, че не сбъднах мечтата на татко да ме види булка!

3895
16 Април 2017, 16:00


Голяма трагедия сполетя Камелия миналата седмица. Фолк ветеранката загуби баща си - Владимир Весков. Възрастният мъж бе погребан в събота, 8 април, а веднага след траурната церемония опечалената щерка намери сили да изнесе чалга рецитал в Пловдив. Под тепетата чипровската блондинка беше гост-изпълнител на концерта на юголегендата Лепа Брена, научи HotArena.

„Тази вечер ми се осъществява една голяма мечта - да пея на една сцена с Брена. Но днес изпратих в последния му дом най-любимия си човек, моят баща. Той вече не е сред нас, а аз ще пея за него. Татко, лек път, ти си винаги в мен! Нека всички, които някога нещо сме изгубили, да продължим да живеем!”, сподели с разтреперан  от болка глас певицата в начал ото на изявата си. Камелия винаги е говорила само с обич за родителя си. Той я подкрепял в най-тежките й мигове, а признателността й за това ще е вечна, пише "Уикенд".   

Покойният й баща много се надявал, че ще я види булка. „Хайде, време ти е вече, искам да ти играя на сватбата”, казвал й той всеки път, когато му ходела на гости. А тя му  отвръщала: „Закъде си се разбързал бе, тате, животът е пред нас!”

„Винаги ще ми тежи това, че не успях да осъществя желанието на баща ми да ме изпрати до брачния олтар, да ме даде на съпруга ми. Ако можех да върна времето назад, щях да се омъжа”,
казва сега опечалената изпълнителка. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени