Камелия Воче: Синът на Кадафи искаше да спи с мен, беше влюбен, затрупваше ме с цветя!

4343
01 Януари 2017, 17:00


Камелия Воче имаше дългогодишен роман с легендарния футболист на „Левски” Божидар Искренов-Гибона. Той обаче не е най-голямата знаменитост сред мъжете, които са я желали. В миналото певицата е била обект на ухажване и от страна на един от синовете на Муамар Кадафи – Мутасан. С последния се запознала по времето, когато живеела в Италия, научи HotArena.

„Мутасан  е средният син на Муамар. Този мъж е много обичан от италианките, доктор е по професия. Изключително елегантен, с европейски маниери и поведение. Категорично не е имало никаква интимна връзка между нас, той е поне 10 години по млад от мен”, казва Воче. И допълва, че с наследника на либийския диктатор се запознала на парти на Марта Мардзоти - водеща фигура в модата на Апенините, модел на известния художник Ренато Гутузо, който я рисувал гола.  На 78 години със сина си Мартело тя поела администрацията на Валентино. 

„Мутасан беше сред гостите на купона й и по-късно пожела да пея на 30-ия му рожден ден в Маракеш. Той се празнува три дни, и три невероятни нощи. Бяха довели 100 моделки от цял свят и 500 камили, които са символ на богатството. Всичко се случваше в пустинно място с червен пясък и без никаква растителност. Подариха ни по една сребърна ръчичка и ни обясниха, че колкото повече камили присъстват на такова важно честване, толкова по-заможен и по-потентен е този, който празнува. Тогава вече наистина ми замириса на арабски свят и видях колко щедри са принцовете”, връща лентата на спомените си Камелия.

Още след първата им среща синът на Кадафи започнал да я отрупва с цветя. Изпращал й рози буквално всеки ден. „Смяхме се много, защото му казах, че се чувствам почти негова леля и не мога да му позволя интимна близост, че е по-подходящ за млади момичета като дъщеря ми.  След това станахме много големи приятели, разказваше ми за всичките си любови в Италия, а понякога ме запознаваше с тях, за да му кажа дали ги одобрявам.” 
Мутасан пазел в тайна от баща си своя европейски живот. Изкарвал почти цялото лято в Сардения, винаги обкръжен от известни хора.

„За пресата всичко това беше изключително пикантно, но можеше да му коства възможността да наследи богатството на баща си. Казват, че Кадафи има седем синове но аз знам за четирима и за една дъщеря. Чувала съм много скандални неща за тях. Познавам и най-малкия син, за който пях в Сардения. Той направи шумно парти в заведението, собственост на Флавио Бриаторе”, казва Воче.

Тя загубила връзка с Мутасан, когато си дошла в България след дълги години в странство. Но винаги ще помни чара и щедростта му.
Задължително е да уточним, че сред официално признатите синове на Кадафи няма мъж, зовящ се Мутасан. Може би това име е прякор на някой от наследниците на вожда или пък ухажорът на Камелия е незаконно родено дете.  
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени