Като две капки вода или отмъщението на хирурга?! Алисия замяза на Юлияна Дончева (Шок снимки)

https://hotarena.net/laifstail/kato-dve-kapki-voda-ili-otmashtenieto-na-hirurga-alisiia-zamiaza-na-iuliiana-doncheva HotArena.net
Като две капки вода или отмъщението на хирурга?! Алисия замяза на Юлияна Дончева (Шок снимки)
Чалга дивата Алисия напоследък поражда все повече асоциации с 51-годишната бизнес дама Юлияна Дончева, видя HotArena.

Изпълнителката вероятно използва услугите на същия пластичен хирург, но резултатите от вкочененото й от ботокс лице са доста нелицеприятни. Фенове дори са на мнение, че Юлияна изглежда десетки пъти по-добре, въпреки че Алисия е на 33 и с едва 20 години по-млада от Дончева.

Почитатели дори алармират, че изпълнителката вече почти не можела да се усмихва, а когато го правела гримасите й били доста комични и неестествени. С подобен синдром била и Десислава, която всеки път слагала по-голямо количество ботокс, тъй като след отминаването на действието му, кожата й увисвала повече и повече.

Пристрастяването пък водело до разтягане на кожата и лифтингът бил неизбежен след време, споделят специалисти. Галена също започнала с вкарването на отровната киселина в кожата и затова често се издувала след процедури. Манията да се запазят вечно млади обаче прераствала в пристрастяване и затова чалга дивите напоследък приличали на тикви-цигулки. 

15 Коментара

ВИЕ Алисия не я мислете.

преди 7 години

ЯЯЯЯЯЯЯ ТУКА КАЖЕТЕ ЗА ТРОЛА КАК Е ПОДПУХНАЛ ЦЕЛИЯ ОТ ПОРЕДНАТА ПЛАСТИЧНА ОПЕРАЦИЯ!!!ЩО МЪЛЧИТЕ БЕ?Траят като пръднали....Айде все Алисия им е в устата Аа клозета така си е напомпал тиквата ще му се пръсне...

Коментирай

...

преди 7 години

Хубави жени и добри майки .......

Коментирай

Meri

преди 7 години

Галена е ужасно променена!Преди имаше пухкаво лиже , а сега е с изпито като мумия лица с неестествено големи бузи?!Как може да си причиняват такива неща?Деси преди каква красавица беше,а сега колко е надебеляла и лицето й е толкова сковано..Алисия преди много повече ми харесваше с руса коса,сега е просто една от всички.

Коментирай

elinor

преди 7 години

Ako dnes ne bqghte pysnali statiq za Alisiq shtqha da vi vpishat v rekordite na gines! Samo edno ne razbiram na praznoglavkata Nikoleta sled kato se ima za mis vselena kakvo ima da deli s Alisiq?Nali e nai krazisivata ,uspeshnata i prochie!

Коментирай

Тук

преди 7 години

Само,че Дончева е на 50 години,а Асето около 35...Представете си Ася на 50 как ще изглежда

Коментирай

аа

преди 7 години

Ами логично е- комплекси.Като се хвана с Валери, защо продължи да хапе Алисия нон стоп - от страх да не се върне Валери при нея.Затова го караше да ходи по предавания да я плюе, а той тъпчото седи и слуша.Сега я е яд, че пак си общува с Валери, и едва ли не я обвинява, че тя и е разбила брака.А брака тя сама си го разби с комплексите.Преди няколко дена я видях въпросната Николета на една бензиностанция - свила се завила се в телефона си , скрила се с една качулка голяма - къде и е самочувствието не е ясно.Май е само по снимки и написани реплики от пиарите и, а в реалността няма самочувствие за 2 стотинки.Жалка история.

Коментирай

Baba

преди 7 години

Ujasna,svlechena,viarno e kato na 45. AD

Коментирай

ehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

преди 7 години

Alisia prevuzhojda ve4no vtorata (Lozanova) po vsi4ko, tova q kara da besnee s vse sila i zatova sa tezi statiiki. Ne razbiram muj kato Mihajlov kak moje ot klasna jena kato Alisiq da mine na vtora ruka kato Lozanova , ima tolkova mladi i krasivi jeni, obrazovani i vazpitani toq trugnal s taq razdrankana karuca.

Коментирай

хот дог

преди 7 години

Всички знаем,че Хотарена пишат всевъзможни простотии и нарочно настройвар простоватите хорица едни срещу други.Никой нормален човек,не би се заинтересувал от конфликтите между Николета,Алисия,Валерко,Нико и тем подобни:))))Хора,вразумете се!!!

Коментирай

Оффф

преди 7 години

Оффф.... Егсти скуката.... Абе тоя сайт от ученички антифенки на Алисия ли се списва? Егати скучния сайт. Пише се за има няма десетина човека. Хотарена, махнете си капаците. Има хиляди хора, за които да пишете. Нивото ви е на третокласнички....

Коментирай

До Оффф...цата :))))

преди 7 години

А ти си смени репертоарът, че вече взе да писваш, мис Тъпа ОФца :)))))) "Списваш", "Време ОНО" , "Простакеса" и т.н- все думи и изразчета, разкриващи твоето ниво в комплект с характерният ти каруцарски стил! Как не се умори да се пенявиш в този сайт? Трагична, но в същото време и комична - не знаеш как ти се подигравам в този момент:)))))) Чак жал ме хваща!

Коментирай

Оффф

преди 7 години

Ти пък каква си МА? Истерична ненормалница, обиждаща без причина хората. Какво те е ударила нервата пак? Я направи нещо полезно, примерно релаксирай, тичай за здраве, работи, гледай някой хубав филм, вместо са се пулиш наляво и надясно тука и да ръсиш глупусти! Патица. P.S. Между другото забелязвам, че правиш едни и същи коментари, като горния например, към различни хора, мислейки ги за 1 и същи човек. Да, ама не - различни хора са. Нещо ти хлопа дъската....

Коментирай

Lilia

преди 7 години

Хайде да Не обиждаме третокласниците,децата имат въображение поне

Коментирай

Ирина

преди 7 години

На Лозанова отразяват всяка снимка от профила й, а на Алисия й направили един стоп кадър, който се ползва вече трета година. Боже, Господи. Комплексите не прощават

Коментирай

....

преди 7 години

Тази колкото и да лъже ,че е на 36 няма кой да и повярва!!!! Само като я видиш на снимка и веднага разбираш, че е минала 40 и то преди няколко години!!!! Не знам до кога мисли да продължава с тези плоски лъжи - яко смешна е, а най-жалкото е, че всички виждат истината само тя си вярва, че заблуждава някой!!!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.