loading...
loading...

Кой осмука Мира Добрева? (Вижте с какъв белег на шията се появи)

4128
12 Ноември 2013, 14:34


Популярната тв водеща Мира Добрева попадна в доста конфузна ситуация. Водещата на „Денят отблизо с Мира“, се появи с осмукана шия по телевизията, видя HotArena.net.

 

Въпреки че се беше постарала да прикрие знака на страстта с няколко пласта фон дьо тен, червеното петно избиваше под светлината на прожекторите.

 

Забелязал любовния белег на шията, гостът на Мира Игор Марковски не смееше да я погледне. И притеснен разказваше подробности около благотворителен търг, който организира.

 

По-наблюдателните колеги на Добрева обаче веднага коментирали кой така вампирски е ухапал колежката им. Повечето предполагат, че вината е на Жорно Торнев–съпругът на Мира.

 

Самата тя не пропуска да се похвали, колко обича мъжа си. При всичките й декларации за любов, обаче се появиха и обичайните слухове, че този път любовникът, може да не е от семейното гнездо, пише „Всеки ден“.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени