Компрометиращ дневник разтърси БСП! ПР-ката на червените преспала с 10 партийци

3211
22 Ноември 2014, 14:12


Дневник с любовните подвизи на червената пр-ка Жанет Пашалиева, събрани от неин враг, побърка БСП. Сега срам тресе „тимът“ на Михаил Миков, узна HotArena.net.

 

Отговорник за разнеслите се мълви е бивш колега на Жанет – Цветан Фиков. „Приятели в централата са на мнение, че случките, описани в дневника, са злобен компромат. Други пък смятат, че става дума за стилизирани разкази на достоверни ситуации, в които са замесени куп народни и настоящи, от БСП“, обяснява източник на в. „Всеки ден“.

 

Разказите в дневника касаели периода преди 2012 г., когато блондинката се омъжи за соцдепутата Димитър Горов. Според тефтера преди това тя се е позабавлявала с поне 10 висши партийци.

 

Източникът на „Всеки ден“ твърди още, че соченият за автор на клюките Цветан Фиков наскоро е осъдил БСП за неправомерно уволнение през 2010 г. Преди това с Жанет Пашлиева  са били доста близки, но непремерени приказки по адрес на величия от Столетницата му издействали скоропостижно уволнение от „вчера за днес“.

 

Решението било Фиков да напусне поста си в пиар отдела на секундата, без да се възползва от правото на едномесечно предизвестие.

 

Миналата седмица Пашалиева и Фиков са били на среща, при която уж са се помирили. Тя дори му е предложила да се върне в ПР отдела и вероятно ще оглави  през януари телевизионен канал, който БСП пуска.

 

Така от партията се надяват да тушират нападките.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени