Криско върти бизнес с човек на Маргините (Само музиката не му стига - Вижте схемите)

2653
14 Май 2016, 12:00


Криско е започнал бизнес с близък авер на Маргините. Кристиян Талев, както е истинското име на рапъра, се е усетил, че само от музика у нас се живее трудно и затова е решил да започне и странична дейност, научи HotArena.


В края на миналата година той е регистрирал фирмата ФТС Фуудс, която се занимава с доставка на готова храна по домовете. Любопитното е, че в новия бизнес, той е съдружник с адаша си Кристиян Белчев, чието име нашумя покрай далаверите на братята Маргини


Белчев от 2005 години по документи е собственик на фирмата Аква Енерджи 2005, създадена от шурея на Николай Маринов - Малкия Маргин Тодор Миланов. Малко след това собствеността е прехвърлена на името на сестрата на Тодор - Мария, която е съпруга на Маргина. След поредните врътки, тя отново се оказва собственост на Кристиян.


Сделката съвпада с бягството на Николай от България, след като брат му беше задържан по подозрение, че е поръчал убийството на Боби Цанков. Малкият Маргин обаче успя да се покрие. 


Фирмата на съпругата му Мария - Щерн енд Ко, ще снабдява Криско с пържоли за новото му бизнес начинание. Тя е създадена през 2000 година, като идеята на Маргина е да легализира парите си с уж законни начинания. 


Мария е избрана за лице на новия, законен бизнес на Маргините, като за отрицателно време тя се сдобива с 12 фирми на свое име, както и с голяма част от къщите и офисите, притежавани от мафиотите.


Заради съдебните им проблеми голяма част от бизнесите им са прехвърлени на подставени лица и така фабриката за пържоли се оказва в ръцете на баба от Елин Пелин. Подобна е съдбата и на Аква Енерджи 2005, научи България Днес.


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени