Крум живее в СТРАХ! Мутри го заплашват!

3177
16 Март 2012, 15:00


 

"Готвим му голяма изненада". С тези думи мутри се обърнали към пиарката на певеца Крум по телефона. Оттогава заплахите не спират и се стига до полиция и жалби.

 

Всичко започва преди половин година, когато Крум разбира, че негови роднини дължат голяма пари на мутри, разказва звездата пред "Телеграф". "Не можем да кажем кои сме, но сме приятели на дядо ти", обяснявали по телефона главорезите.

 

Месеци наред мобилният телефон на Крум не спира да звъни, а отсреща го заплашват със саморазправа. От дядо си разбира, че техни роднини дължат пари на лихвари и заради известността на Крум са го нарочили.

 

Но мутрите не се ограничават само до телефонни обаждания. Дебеловрати мъже навестили дома на баба му и дядо му и опитали да разбият вратата. Викали и заплашвали възрастните хора.

 

"Майка ми почина преди години в страшни мъки. Останаха ми само баба и дядо, те ме отгледаха! А сега тези мутри искат да посегнат на семейството ми", тревожи се Крум. Накрая се принудил да подаде жалба в полицията, като искрено се надява този тормоз да престане и да не живее повече в страх.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Чукча
преди 6 години
0
" .. когато Крум разбира, че негови роднини дължат голяма пари на мутри .." Четете ли се к'во пишете?! "Големи пари" или "Голяма сума пари"? То не че не е едно и също, но пък вашето е абсурд, или ви липсват редактори, или списвачите ви са си тотално неграмотни. :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени