Кунг фу крава стряска „Фермата“

964
29 Ноември 2017, 22:00


Кравата Петкана се оказа едно от най-големите изпитания за фермерите. Бременното животно е едно от най-свирепите добичета и редовно раздава ритници, докато я доят. Нито откритият урок от двама пастири, нито напътствията на Финци, помогнаха на младите фермери да намерят подход към агресивната бременна крава.

Тази вечер Петкана получи званието Кунг фу крава заради сложния си нрав и неочаквани прояви.

„Може би идва от манастира Шао Лин, има зъл поглед. Гледали ли сте „Кунг фу панда“? Е, това е Кунг фу крава. Само една лента й липсва на челото“, посочи приликите с известната анимация Станислав. Той и другият ратай Валерия така и не успяха да издоят добичето от страх. Със задачата се зае лично фермерът на седмицата Калоян, който е вещ в занаята с доенето.

Петкана не е единственото страшилище сред кравите във „Фермата“. Предното добиче, което предизвика стрес на участник беше кравата Васка. Боснешкото говедо уплаши двуметровия шампион Владо Николов на първия дуел във фермата, когато не му даде да я докосне. По-късно обаче спортната легенда  преодоля страха си и се справи с доенето на друга крава с джентълменски подход.

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Garcia Sacramento
Преди 1 година
0
Имате нужда от спешни пари? Можем да помогнем! Имате ли опит или имате проблем? Така че, ние Ви даваме възможност да развиете нови разработки. Като богат човек се чувствам задължен да помагам на хората, които се опитват да им дадат шанс. Всеки заслужава втори шанс и, тъй като властите не могат, те трябва да приемат от другите. За нас няма много суми и определяме зрялост по взаимно съгласие. Няма изненади, никакви допълнителни разходи, но само договорени суми и нищо друго. Не чакайте или коментирайте тази публикация. Въведете сумата, която искате да изпратите, и ние ще се свържем с вас с всички опции. Свържете се с нас днес на адрес garciajsacramento@gmail.com Имате ли нужда от спешни пари? Можем да помогнем!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
MARIAN NELSON
Преди 1 година
-2
заем! заем !! заем !!! Търсите ли реномирана и акредитирана компания за частни заеми, която предоставя заеми за житейски възможности. Ние предлагаме всички видове кредити по много бърз и лесен начин, лични заеми, автомобилни кредити, ипотечни кредити, студентски заеми, бизнес кредити, инвестиционни заеми, консолидиране на дълга и много други. Бяхте ли отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от консолидационен заем или ипотека? Не изглеждайте повече, сякаш сме тук, за да превърнете всичките си финансови проблеми в нещо от миналото. Ние отпускаме средства на физически лица и фирми, които се нуждаят от финансова помощ в размер на 2%. Не се изисква никакъв номер за социална сигурност и не се изисква кредитна проверка, 100% гарантирана. Искам да използвам този носител, за да Ви информирам, че предоставяме надеждна и подкрепяща помощ и ще се радваме да Ви предложим заем. След това ни изпратете имейл до: (mariannelsonloanfirm@outlook.com), за да кандидатствате за заем
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени