Куркински съзерцава графити дотакто закусва край кофи за боклук

1139
21 Май 2017, 14:00


На гений като Мариус Куркински всякакви странности са му позволени. Дори когато закусва край кофа за боклук или прегръща дървета по улиците, нямаме право да му се присмиваме - може би в такива моменти на ексцентричност в главата му се ражда поредният хитов спектакъл, видя HotArena.

Преди дни папараците нa "Уикенд" засякоха култовия актьор и режисьор да похапва баничка до контейнери за смет в центъра на София. Миризмата  от кофите изобщо не го смущаваше – той вероятно дори не я усещаше, защ ото вниманието му бе погълнато  от изрисувани на близкия дувар графити. „Ушев, остави децата!”, гласеше единият  от надписите и навяваше асоциации със сериала „Войната на таралежите”, в който малчугани водеха битка с пречещия им да играят баскетбол в махалата Ташев. Пред Мариус имаше и неприлични рисунки на жени по цици, но не допускаме, че те са предизвикали творчески размисли в главата му.

Край кофите за боклук Мариус прекара почти 10 минути. През това време той успя да излапа баницата си, а също и да изпие една малка боза. Накрая, когато приключи със съзерцанието на графитите, Куркински се загащи и пое по пътя към Народния театър, в който създава шедьоврите си.  Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени