Лъсна ИЗМАМАТА! Ути печели „ВИП Брадър”! Всичко за скандалната схема + как е бил зверски пребит от цигани

3017
06 Октомври 2016, 13:47


Ути Бъчваров най-вероятно ще спечели новия сезон на „ВИП Брадър”, научи HotArena. Кулинарят се ползва не само с висока зрителска подкрепа, но е и пръв приятел на продуцента на шоуто Нико Тупарев. Именно заради дружбата си с Нико, Бъчваров влязъл в предаването. Той прибира един от най-виоките хонорари - 100 000 лева.

„Ути беше закъсал за пари и се примоли на Нико да влезе в предаването, за да закърпи бюджета си. Той даже си прибра половината хонорар предварително”, обясняват близки до едрия добряк.

Н
апълно възможно е Ути да спечели шоуто, тъй като практиката във „ВИП Брадър” показва, че продуцентите винаги правят шампиони свои хора. Така например преди години предаването бе спечелено от Део, който също е от приятелския кръг на продуцента, пише "Уикенд".

Шоуменът-готвач, който се изяви като кибритлия, си е патил сериозно от буйния си нрав. 
През пролетта на 2013 г. Ути решил да възстанови къщата на прадедите си в котленското село Медвен. В селото Ути се спазарил с местни роми да ремонтират срещу 20 000 лева запуснатата къща.

Три седмици по-късно Бъчваров запалил колата и отскочил до село Медвен, за да види как върви ремонта на къщата. Кулинарят заварил имота си така както го оставил – майсторите не били свършили работа, но настоявали да получат още пари, за да продължат с „ремонта”. Ути отишъл до колата си и извадил ловната си пушка и я насочил към тях. Тогава те му се нахвърлили вкупом и започнали да го налагат ожесточено пред очите на няколко слисани местни жители.

След като кървавата селска разпра приключила благодарение на полицаите, Ути бил откаран по спешност в болницата в Котел, а двама от биячите му – арестувани.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
екмекзис пехливан
Преди 1 година
0
торба с лайна
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
zlatena
Преди 1 година
-1
Истината обаче е съвсем друга.Ирина Тенчева е дала на свой бблизки хора 1000 смс карти за мобилни телефони за да гласуват за нея на полуфиналът и финалът за да стане по този начин победител в вип брадър 2016
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
vili
Преди 1 година
-1
тя да беше само ирина..


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени