Лили опъна гуша (Гранддамата се влюби във фотошопа, иска да е млада и свежа)

1965
04 Октомври 2015, 12:00


Лили Иванова явно не иска да приеме действителната си възраст и освен че крие ЕГН-то си, тя всячески се опитва да прикрие следите, които натрупаните години са оставили по лицето й, разбра HotArena.

 

Примата прави всичко възможно да изглежда по-млада и свежа и изпада в ужас, когато в медиите излезе поредната нейна снимка в близък план. В официалните интернет страници на певицата се допускат единствено и само снимки, които тя лично е одобрила като показващи я като по-младолика.

 

Самата Лили е признавала в интервю, че често за фотосесия й се правят над 1000 кадъра, от които зорлем тя избира два-три, с които да бъде представена в списание или на плакат, пише „Уикенд”.

 

Така трудно певицата избира и какви да са й снимките в интернет. Изпълнителката на „Детелини” разполага с личен фотограф, който единствен има право да я снима по време на нейни концерти и след това може да разглежда направените кадри единствено в нейно присъствие.

 

Одобрените фотоси обаче не биват публикувани в суров вид в мрежата, а първо се обработват с фотошоп, който изглажда бръчки, прави кожата сияйна и подобряват цветовете. Едва след като кадрите минат правилната корекция, те виждат бял свят, в който представят примата на родната естрада в перфектна форма, макар и фалшива, според онези, които са я виждали отблизо.

 

Явно Иванова е насочила манията си да изглежда по-млада в нова посока. Тя е успяла да укроти мерака си да се подлага на разкрасителни пластични операции.

 

Причината за отричането от подобрителните манипулации е най-вече напредналата възраст, в която всяка интервенция носи риск за здравето на примата. Явно вече се е примирила, че не може да излезе на глава с природата.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени