Любовницата и жената на Димата Руснака се сдобриха

6148
16 Ноември 2015, 12:46
Жените на най-знаковия сикаджия–Дмитрий Минев–Димата Руснака се сдобриха. След куп свади любовницата и съпругата на мафиота се разбраха и се уговориха, как да поделят наследството помежду си, научи HotArena.


Това е един от редките случаи на разбирателство между гангстерски вдовици“, констатират от подземния свят. Руснакът бе ликвидиран от снайперист през октомври 2004 година, докато течеше процедурата по развода с жена му Ирена.

Красавицата пък избяга в Америка и дълго време се криеше там, още преди мъжът й да реши да я остави. И завъртя афера с друг бандит–Боби Чакъров — любимец на Жоро Илиев.

Главният дори разказваше из цяла София как любимеца му мачка чаршафите с жената на Руснака. Самият той си върна на жена си като се залюби с друга красавица–Гергана.

Девойката му роди дете и дори планираха сватба, когато той бе убит. По закон всичко трябваше да отиде при вдовицата на боса и сина й Алекс, но влиятелни приятели на Минев решиха друго, пише „България днес“.

Къщата на Димата в столичния „Симеоново“ остана на любовницата му Гергана, а Ирена се наложи да й я прехвърли чрез фиктивна продажба. Двете жени на Руснака имаха някои противоречия по този повод, но в крайна сметка изгладиха проблемите си.

В знак на добра воля Ирина отстъпи част от милионите за детето на сикаджията от Гергана, а отскоро двете са сключили и друг договор. Разбрали са се да не срещат децата си, за да не научават наследниците им за объркания личен живот на покойния си баща.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени