Любо Нейков на косъм от инфаркт!

2376
26 Април 2012, 13:25


 

Любо Нейков едва не получи инфаркт! На актьора от „Столичани в повече” му прилошало на снимачната площадка и се наложило парамедици да му бият инжекция.

 

 

Белята станала по време на снимките към епизода с пожара в Чеканови. Рангел подпали стаята, след като заспа с цигара, а пироефектите към сцената трябваше само да предизвикат дим. Вместо това техниката гръмнала и предизвикала пожар.

 

 

Любо Нейков, който от години има проблеми с високото кръвно, изпаднал в ужас. Гърдите го свили, започнала да го облива студена пот, бил буквално пред миниинфаркт.

 

 

Веднага на място дошли парамедиците, които му дали лекарства и му били инжекция за сърцето.

 

 

„Сега ще трябва цял месец да гълта хапове заради инцидента”, разказват колегите му от „Столичани в повече” пред „България Днес”.

 

 

Ако Любо Нейков не отслабне, проблемите му с кръвното ще са само капка в морето, смятат запознати.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Sani
преди 6 години
0
Много обичам Любо Нейков: един нечовешки талантлив актьор! Но...това с отслабването е абсолютно вярно! Много е трудно човек да " почне " да отслабва, т.е., да започне да се храни правилно и да спортува. Но, почне ли веднъж, достатъчно силен и упорит ли е, резултатите не закъсняват. И един ден проблемите с високо кръвно, сърце и ред други просто си отиват. Изпитано е и е вярно! Но се иска желание и постоянство!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени