Любо от „Те“ има незаконен син? (Виж как го сюрпризираха с новината)

2427
04 Ноември 2014, 12:00


Певецът и съдия в „Х Фактор“ Любо Киров едва сега е научил, че е родител и то на 15-годишен син. Изненадващата новина му е снесла 34-годишна дама, която е негова вярна почитателка, узна HotArena.net.

 

След един от живите концерти на „Х Фактор“ бившият вокал на група „Те“ бил причакан от руса жена, добре изглеждаща и облечена доста скъпо. Тя го спряла, помолвайки го за автограф върху снимка на младо момче. Докато Любо подписвал фотоса, жената загадъчно попитала певеца дали му харесва как изглежда детето, разказва в. „Всеки ден“.

 

Киров се подсмихнал и отговорил положително. Тогава, изведнъж шокиращо, дамата изръсила: „Да, защото това е твоят син. Не ме ли помниш?“ Певецът бил страшно изненадан, защото виждал фенката си за първи път. Тя обаче твърдяла точно обратното.

 

Припомнила му някаква история, в която двамата били заедно на морето преди около 15 години и правили секс. След това той не й се обадил. „Аз обаче бях бременна и родих сина ти, защото те обичам“, разкрила жената.

 

Любо толкова се стреснал, че извикал охраната, който веднага разкарал лудата почитателка. След това Киров дори подал жалба в полицията за тормоз. Дали обаче наистина детето не е било негово, остава тайна.

 

„Практически е възможно. Мнозина си мислят, че Любо е гей, но той е бисексуален и навремето имаше връзки с жени“, издават в музикалните среди. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени