Лудия репортер набива гозбите на тъщата, докато гаджето му слага рога

https://hotarena.net/laifstail/ludiia-reporter-nabiva-gozbite-na-tashtata-dokato-gadjeto-mu-slaga-roga HotArena.net
Лудия репортер набива гозбите на тъщата, докато гаджето му слага рога
Даниел Петканов е спал и ял в дома на Александра Богданска, докато красавицата кръшкала с италианския си любовник, научи HotArena.

Това се случило в края на юни, когато репортерът е поканен да връчва призове на наградите ба БГ Радио в Благоевград – родното място на Богданска. Петканов бил приет като зет в дома. Майката на Алекс сготвила вкусни гозби на Даниел, а той преспал в леглото на своята любима.

По същото време Богданска била приключила своята почивка по родното Черноморие и се отправила към Апенините. Нейната версия билка, че заминава на снимки. Скандалните компормати, които Даниел показа, сочат, че нещата не стоят точно така. В Италия Богданска се запознава с мастит бизнесмен, който притежава частен самолет. Именно от него са кадрите, с които италианецът стана популярен с това, че бърка с пръст в устата на любимата си.

В своето пространно обяснение за скъсването на отношенията им, репортерът споделя, че това не е първата изневяра на Богданска. Според „България днес\" този панаир може да е шумотевица, която да е режисирана, за да може двойката да влезе в новия сезон на „Биг брадър“, който започва в неделя.

Случайно или не признанието на Петканов дойде точно в началото на седмицата, а не в средата на август, когато всъщност двамата са се разделили.

9 Коментара

Ели

преди 7 години

Щом е разбрал и за други изневери никой не го е карал на сила да продължава с нея да я е зарязал още тогава. Тоя много ми падна в очите ебахти "мъжа" и поведението където има,пълен женчо.... Нищо чудно накрая наистина да излезе пиар с каква друга цел може да изкарва кирливите ризи на момичето с което е бил,такива неща се ревават не в публичното пространство а лично.

Коментирай

Ели

преди 7 години

Щом е разбрал и за други изневери никой не го е карал на сила да продължава с нея да я е зарязал още тогава. Тоя много ми падна в очите ебахти "мъжа" и поведението където има,пълен женчо.... Нищо чудно накрая наистина да излезе пиар с каква друга цел може да изкарва кирливите ризи на момичето с което е бил,такива неща се решават не в публичното пространство а лично.

Коментирай

Ревльо

преди 7 години

Реши си проблема като мъж бе момче какви са тези женски номера и сцени които разиграваш.Голяма работа че гаджето ти изневерила

Коментирай

Пикльо

преди 7 години

Много противно и нагло момче!

Коментирай

Ех............

преди 7 години

рейтинг рейтинг......................Започва новия сезон на "Часът на Милен Цветков " и шута му прекали!

Коментирай

ОПРЕДЕЛЕНО

преди 7 години

Тъкмо и аз щях да пиша, че ни писна от пиари , постановки и рейтинги..........

Коментирай

G

преди 7 години

Ей Петкане ти изобщо осъзнаваш ли какви проблеми може да докараш на момичето и на близките и правейки тези лични отношения достояние на цяла България??? Ами ако е с по-слаба психика и заради това ,че всички така жестоко я нападат, направи някоя глупост?

Коментирай

Бр

преди 7 години

Опааа появиха се защитници на проститутката. Няма лошо да си намери друг, но да каже на човека, а не да спи с всеки от който има изгода.

Коментирай

321

преди 7 години

Задник

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.