Луиза Григорова изхвърлена от премиера в Сатирата

4121
02 Април 2013, 16:00


Младата актриса Луиза Григорова остана прецакана за премиерата си в Сатирата. Актрисата се оказа изхвърлена от премиерна постановка, научи HotArena.net.


Младата актриса трябваше да бъде в главната роля в спектакъла „Шпионажът през каменната ера или Гущерчето”, където Татяна Лолова уж щеше да играе нейната свекърва. Вместо Луиза обаче в неделя главната роля изигра друга актриса.


Спектакълът е съвместен проект на НАТФИЗ и Сатиричния театър в София. Той е нещо като дипломна работа за Луиза Григорова и колегите й, които завършват актьорско майсторство в Академията. На звездата от „Стъклен дом” беше дадена ролята на Гущерчето — най-красивата жена от едно праисторическо племе, която е изпратена да шпионира в друго племе как се правят рибарски мрежи.


Пиесата бе шумно рекламирана с участието на Луиза. Младата актриса неведнъж сподели, колко се вълнува от предстоящото първо представление и няма търпение за премиерата.


За огромно разочарование на публиката, тя не участва в премиерата. Затова много от присъстващите на премиерата не можаха да повярват на очите си, когато видяха, че Гущерчето се играе от друга актриса.


Бяха си купили билети с идеята, че ще видят любимката си от малкия екран, но вместо това гледаха колежката й Алиса Атанасова. Самата Луиза беше нещо като статист без реплики и се появи най-много три пъти на сцената.


„В това няма никаква драма. Спектакълът е подготвен с два актьорски състава и за премиерата е предпочетен този, в който Луиза не участва. Тя ще играе Гущерчето, но на 5 април”, обясниха от театъра, пишат от „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени