Люси ОТКАЧИ! Ето какво ПРИЧИНИ на съквартирантите! ВИЖТЕ!

4188
11 Ноември 2012, 16:27


Певицата вбеси останалите участници в шоуто

Нов скандал е на път да разтресе Къщата.


Този път главната виновница е Люси, която без да се съобрази с пушачите събра и изхвърли всички цигари.


Факт е, че откакто Мариана Попова напусна шоуто бюджетът на съквартирантите се увеличи, защото по-малко пари отиват за цигари и повече за храна, но все пак останаха Злати и Орлин, които понякога припалват.


Без обаче да се съобрази с тях, Люси се отърва от папиросите. Най-вероятно причината се корени в нейната половинка Камелия, която уж твърди, че е непушач, а вечно е с цигара в устата.


На няколко пъти червенокосата изпълнителка отправи забележки към приятелката си, но Камелия си прави оглушки и продължава да опъва фасовете.


И докато Златка и Орлин си пиеха кафето на двора и се чудеха защо Люси е постъпила така, Фънки им предложи да вдигнат адски скандал, пишат от vipbrother.bg.


Орилн, който никак не е конфликтен заяви, че няма намерение да се кара с колежката си, но ще я изправи пред всички и ще й поиска обяснение за действията й.


Определено постъпката на Люси е доста егоистична.


В стремежа си да предпази Камелия от вредния навик, певицата лиши своите съквартиранти от единственото им удоволствие в Къщата.


Все пак двете с половинката й не са единствените хора там и трябва да се съобразяват с останалите и да уважават и приемат техните навици, независимо дали са лоши или добри.


Източник: kliuki.bgЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HONYA
преди 4 години
-1
ИЗГОНИХА ИСТЕНСКИТЕ ВИПАДЖИИ А ОСТАНА ПОМИЯТА КАТО ИЗКЛЮЧИМ КЪЦКАТА,И ОРЛИН .АКО ЕДИН ОТ ТЕЗИ ДВАМА НЕ СПИЧЕЛИ ЗНАЧИ ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО КАКТО КАЗВА ОНЯ БОКСЬОРА.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 5.41 mb
total execution time: 71.917057037354 miliseconds
mysql execution time: 14.050483703613 milliseconds