Маги Желязкова: Ето я истината за брака ми! (Сподели много деликатни неща, ВИЖТЕ)

6368
17 Декември 2013, 14:00


Маги Желязкова проговори за брака си. Бившата Мисис България даде откровено интервю, в което разказа истината за отношенията си с Боби Манекена, научи HotArena.net.

 

Маги сподели безкрайно деликатни неща от ежедневието на двамата. Призна, че двамата имат много свобода в отношенията си, но не и отворен брак, в който всеки може да прави каквото си иска.

 

Желязкова споделя, че работата често ги държи един от друг на разстояние, но и двамата са свикнали с това. Докато била затрупана от ангажименти в столицата, лятото Боби и синът им прекарали на морето, където Манекена има хотели.

 

„Ние имаме 15 години брак и нещата в повечето случаи са–аз сама навън с приятелки, той е на морето. И ако това е визиране на отворена връзка, да ОК, бих го приела“, казва тя.

 

Желязкова е категорична, че се е научила да не съди мъжа си, нито да се опитва да го контролира. „За мен е важно, той да ми е приятел и подкрепа, а не е важно, какво е решил да направи“, категорична е моделката.

 

Маги признава още, че съпругът й е мъж за пример и вместо да обикаля заведенията нощем, предпочита да си стои при семейството.


„За 15 години брак, той нито веднъж не ми се е прибрал в 06:00 сутринта. Няма такъв случай–да го търся по телефона, а той да ходи някъде да пие“, категорична е тя.

 

Маги споделя, че Боби е изключително любящ баща и много държи на него. За трите седмици, които прекара в „Биг Брадър“, той и майка й са гледали детето й.

 

„Какво значи отворен брак?“, пита Маги и е категорична, че за тях отворен брак не е правото на всеки да ходи, където си поиска и с когото си поиска, пише списание „Блясък“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Diana
преди 4 години
0
Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Magiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Soriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii da si do duha6 v konskata fizionomija
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени