Мъка в „Господари на ефира“! Не могат да изберат нови адреналинки (Кандидатките са с целулит и криви носове)

3600
19 Юни 2015, 16:00


В кошмар за екипа на „Господари на ефира“ се превърна кастингът за адреналинки. Не само, че броят на желаещите е намалял двойно и дори тройно тази година, но и кандидатките са с целулит, криви носове и още куп недостатъци, дочу HotArena.

За разлика от предишни кастинги, тази година изборът между желаещи да се запишат бил изключително ограничен. Джуди Халваджиян и компания се принудили да прибегнат до ангажирането на професионални танцьорки, за да запълнят квотата.

„Повечето момичета, изпратили кандидатурите, изглеждат отчайващо—с целулит и други дефекти като криви носове, къси крака или пък с коремчета. Перфектни откъм тела и красота почти няма“, констатират от екипа.

Хората на Халваджиян направо са се отчаяли, пише още „Всеки ден“. „Канят утвърдени танцьорки, за да може да подсигурят качествен материал за предаването. Иначе в противен случай ще станат за смях, ако трябва да разчитат на записалите се девойки“, обясняват от предаването.

Официално от „Господари на ефира“ обявиха, че имат над 1000 желаещи за участие. Истината обаче е, че бройката с около 500 момичета превишена, а и подходящите момичета за участие били доста по-малко.

Това е и една от причините кастингът да се проточи, а срокът за избор на кандидатките да се удължи с няколко дни. Още повече, че поканени за подбора ще бъдат само онези кандидатки, които отговарят на изискванията.

В същото време, освен престижно, участието в Господари на ефира е свързано и с куп препятствия. Бивши кадри на продукцията разкриват, че договорите са обвързващи и всеки страничен ангажимент минава през продуцентската компания за одобрение.

Освен това заплащането далеч не е сензационно, а повече от скромно. Заместничките на Вики, Ками и Пепи ще получават по 1300 лв на месец.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени