„Малката булка" ще остави Цветанка Ризова без работа (Водещата аут от бТВ)

4315
09 Февруари 2016, 15:00


Цветанка Ризова е с единия крак вън от Би Ти Ви, научи HotArena.

Предаването й „Лице в лице” е на кантар и като нищо турски сериал ще бъда настанен на неговото място в програмната схема. От следващата седмица Би Ти Ви пуска шоуто „Мама готви по-добре”, което ще започва в 18 часа всяка делнична вечер. То ще върви на гърба на „Семейни войни” по Нова телевизия и ще бутне от програмата турския сериал „Опасни улици”, пише "Всеки ден".

Оказва се обаче, че сапунката прави добър рейтинг и в телевизията нямат причина да се лишават от нея. Затова пък друго предаване се очертава като нерентабилно и може да изхвърчи зад борда. Това е именно публицистичното „Лице в лице”, което преди няколко години тръгна с гръм и трясък, след като водещата Цветанка Ризова напусна Нова телевизия, където беше едно от най-разпознаваемите лица, за да работи в Би Ти Ви.

С течение на времето обаче рейтингът на предаването й пада главоломно. То стана особено скучно, след като дължината му бе редуцирана до половин час, а партньорът на Цвети – Димитър Цонев, се върна БНТ да прави подобно публицистично шоу, само че в друг часови пояс.

В момента „Лице в лице”, заедно със следобедните новини на Би Ти Ви, висят в пространството между две сапунки – индийска и турска. Не се отличават с кой знае какъв рейтинг, но за сметка на това изискват солидни финансови вложения.

В същото време основният конкурент на медиата – Нова ТВ, отдавна се отърва от нерентабилните следобедни информационно-публицистични блокове, като си остави само новините, но цял час по-рано от Би Ти Ви. Тя заложи ударно на развлечението. На гърба на Цветанка Ризова пуска индийската сага „Малката булка” и събира всички домакини пред екрана с носни кърпички в ръка.

"В Би Ти Ви сериозно се замислят дали въобще има смисъл да вкарват авторски предавания следобед, след като евтините сериали привличат повече зрители”, коментират телевизионери. Именно затова се очаква Цветанка Ризова в най-скоро време да изпадне от програмата, новините да отидат в друг час, а в сегашния им часови отрязък да пуснат „Опасни улици”.

От Би Ти Ви засега отказват официален коментар на тези слухове, но не отричат, че турската сапунка няма да бъде спряна, а само ще бъде преместена в друг часови пояс. 
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени