Малък Тошко обран до шушка ( Свиха му 7 бона, лаптоп, бижута и ....)

2381
29 Март 2013, 16:15


Тодор Славков се оказа поредната жертва на вилнеещи крадци, научи HotArena.net. Преди броени дни внукът на Тато осъмнал с обран до шушка апартамент.

 

Крадците проникнали с взлом в жилището и отмъкнали 7 000 лева, в брой, скъп швейцарски часовник, златни бижута, лаптоп и две ценни картини. Крадците не са пожалили дори орден „Стара Планина” на покойния баща на Малък Тошко – Иван Славков, както и други медали и държавни отличия на клана Живкови.

 

Сред откраднатите вещи имало дори парфюми и дрехи на Славков.

 

Познати на Малък Тошко разкриват, че той самият подозира за дръзката кражба свой приятел, който приютил преди време. Последният обаче бил помолен да напусне след няколко дни заради пиянските запои и оргиите, които организирал в апартамента на Славков.

 


Засега синът на Иван Славков не е подал жалба в МВР. Близки до внука на Тодор Живков предполагат, че или не вярва в полицията или, че е решил сам да реши проблема.

 


Малък Тошко е поредният баровец с изтърбушен дом. В последния месец десетки столични богаташи станаха жертва на нагли домови обири.

 

В повечето случаи крадците влизат в домовете дори в присъствието на обитателите им. А специални димки упояват живущите, докато апашите обират домовете им, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени