Марая от каталога на Хамстера: 500 лв. за секс е обида за мен

2915
13 Юли 2012, 15:40


Фолк певицата Марая блесна с интелект! Изпълнителката, която се прочу като елитна компаньонка, се оказа студентка по икономика в „Нов български университет“, научи HotArena.net.

 

 

Но вместо да трупа знания на студентската скамейка, Марая реши да спечели лесна слава и да стане фолк звезда. И наистина се прочу — ала не с хитове, а като момиче на повикване от секс каталога на My Agency.

 

 

Ето какво разказа Марая по повод сексскандала в интервю за „Всеки ден“. Вижте откровенията на фолк дивата в HotArena.net.

 

 

 

- Марая, името ви изникна от списъка с момичета на повикване на Антон Петров-Хамстера. Как се чувствате след този скандал?
 
 
- Чувствам се чудесно, въпреки всички гадости, които се изписаха по мой адрес. Разбира се, на никого не е приятно да пишат подобни неща за него, за семейството му най-вече, да накърняват самочувствието му. Да го замесват в скандал, в които няма нищо общо. Нормално е, след като работиш в такава среда с такива хора, в бранша на музиката говоря, да бъде писано нон стоп за теб и то все неща, които не са верни. 
 
 
- Как реагира семейството ви на тези писания?
 
 
- Майка ми беше първият човек, който видя вашия вестник, даже много спокойно реагира понеже ме познава и знае що за човек съм. Даже започна да се шегува с това нещо. Не й стана приятно, затова и пожела да се защитя. Не може така да ми се черни името. Тя е зад мен, защото знае каква дъщеря е родила и възпитала и е сигурна, че не се занимавам с такива неща. Аз дори не познавам въпросната защитена свидетелка, която ме е посочила като момиче в каталог за проститутки. Дори не съм я виждала на живо. Както и тези двамата господа – Антон Петров и Мирослав Йончев. Знам ги от телевизията и пресата. 
 
 
- Как тогава името и снимките ви се оказаха в каталога за проститутки на “Май Ейджънси”, агенцията, собственост на Мирослав Йончев?
 
 
- Единственото вярно нещо е, че през 2009 г. аз имам една фотосесия в тази фирма, без никакъв договор, без нищо. Познавам единствено Николай Пиронков, който ми уреди фотосесията там. 
 
 
 - А защо избрахте точно тази агенция за вашата фотосесия?
 
 
- Защото от дете съм се занимавала с мода и реших през 2009 г. да се обърна към професионална фирма “Май Ейджънси”, в последствие обаче се оказа, че те не плащат хонорари, не ни осигуряват работа.Осигуриха ми една единствена изява при Марта Вачкова, в един сутрешен блок, която също беше без хонорар. Николай Пиронков е човекът, който ми препоръча “Май Ейджънси” като сериозна фирма.
 
 
- Миналата седмица Черната Златка, която също е част от въпросния каталог, спомена името на Николай Пиронков. Той и нея свързал именно с “Май Ейджънси”. Какъв е този човек?
 
 
- Аз, когато се запознах с хората от фирмата, той беше някакъв букър или може би мениджър в “Май Ейджънси”. Аз даже си мислех, че той е собственикът на агенцията. Общувала съм два пъти с него. 
 
 
- Не познавате Антон Петров, Мирослав Йончев и все пак получавала ли сте 500 лева за секс с някого, защото според разследващите толкова е тарифата ви?
 
 
- Няма такова нещо. Отричам изцяло. Не са ми предлагани, не съм имала никога някаква тарифа. 
 
 
- Не зная колко ви е хонорара за участие в заведение, но 500 лева за секс не е ли малко обидно? 
 
 
- Абсолютно. Аз се шегувам с това нещо. Като цяло за 500 лева не бих пила и кафе с някого. Никога не бих си сложила цена. 
 
 
- Отричате да сте били момиче на повикване, а случвало ли ви се е да ви предложат пари, за да правите компания на някого или за да правите секс с някого?
 
 
- Няма известна и красива жена в България, която да не получавала такова предложение. Да, разбира се и аз съм имала такива предложения, но съм ги приемала като шега и не съм се интересувала от тях. 
 
 
- Каква е най-голямата сума, предлагана ви като оферта?
 
 
- Никога не се е стигало до сума. 
 
 
- Винаги ми е било любопитно как се случват тези оферти. На мен никой никога не ми е отправял предложение за секс срещу заплащане?
 
 
- Най-често се случва, когато две момичета сядат в заведение. В даден момент идва един господин, примерно поръчва една бутилка шампанско и решава да ги почерпи. Опитва по някакъв начин да завърже разговор и в последствие се разбира, че този човек иска някакви отношения. И най-накрая се разбира, че иска да си плати за услугата. В България като видят хубава жена се опитват да я спечелят с почерпка. Ако не стане с почерпка в последствие се опитват и с пари. 
 
 
- Чувала ли си за ваши колежки, които заработват допълнително като проститутки?
 
 
-  Не, не съм чувала и не се интересувам. Кой как си изкарва парите и си гради кариерата изобщо не ме вълнува. Гледам себе си и отговарям за себе си.
 
 
- Приятел имате ли си?
 
 
- Имам си, да.
 
 
- А той как приема писанията, че сте проститутка?
 
 
- Чудесно, смеем се много с него над тях. Той много добре знае, че всяка вечер си лягам при него. 
 
 
- От колко време сте заедно?
 
 
- От една година.
 
 
- Тоест докато хипотетично стe била проститутка, сте успяла и гадже да си хванете и то сериозно?
 
 
- Да, абсолютно (смее се).
 
 
- Как се запознахте с него, да не се окаже, че е някой богаташ и сте с него заради парите?
 
 
- Не искам да коментирам, не искам да го въвличам в това. Не е нужно да споменавам имена. 
 
 
- Е, ние откъде да сме си сигурни, че не ни лъжете. Всеки може да каже – имам си гадже. 
 
 
- Зрял мъж е, на 35 години. Никога не съм търсила връзки с мъже, които да ми плащат сметките и да ми купуват коли. Запознахме се чрез гаджето на една приятелка. Той беше негов най-добър приятел. Но отношенията между нас започнаха около година след запознанството ни, тъй като той си имаше приятелка, аз също си имах приятел. В последствие се уталожиха нещата, така е било писано – аз бях сама, той беше сам и започнахме да си комуникираме. 
 
 
- С какво ви спечели?
 
 
- Спечели ме с това, че е различен от другите. Харесва истински ценните неща в живота. Материалните неща, както за него, така и за мен, не са най-важните неща. Има много по-важни неща – като семейството например, приятелство, любов. 
 
 
- Мислите ли заедно да създадете семейство?Дечица искате ли?
 
 
- Принципно за момента – не. Но сме го коментирали. Аз съм на 23 години и за мен все още е твърде рано за такива неща. Затова и се въздържаме в момента. Но то когато е писано, тогава ще стане. 
 
 
- Кой плаща сметките у вас?
 
 
- Делим си сметките. Съвместно поемаме консумативите. Аз съм по-властна жена и обичам да участвам в повечето неща. Той пък е мъж на място.
 
 
- Колко ви беше последната сметка за ток?
 
 
- Последната сметка за ток (бел. ред - замисля се) беше около 300 лева. 
 
 
- Доста сериозна сума за летния сезон?
 
 
- Да, абсолютно. Плащаме високи сметки.
 
 
- Той няма ли против вашата кариера. Ходенето по кръчми, пеенето нощем?
 
 
- Не, няма против, защото знае, че това е мечта за мен и ми доставя удоволствие да го правя. На много от местата ходи с мен, по записи, по заснемане на видеоклипове. Чуваме се нон стоп и той знае всяка една секунда какво правя. Разбира се, като всеки един мъж, нормално е да ревнува, нормално е да се притеснява дали в даден момента няма да се появи някой по-добър от него, с който да го заменя. 
 
 
- От колко време се занимавате с музика? 
 
 
- С музика професионално се занимавам от 2009 година, в Диапазон рекърдс. Договорът ми не е прекъсван. Нещата, които бяха изписани за договора ми, беше намесено и името на Ники Китаеца, са неверни. 
 
 
- Познавате ли се с Ники Китаеца, предлагал ли ви е да се присъедините към неговата компания?
 
 
- Не. Ники Китаеца е мой близък приятел, имаме страхотни взаимоотношения, но никога не сме говорили за работа. Аз никога не съм се интересувала от неговата компания. Бях се ориентирала вече към Диапазон рекърдс. Имаше проблем с моя псевдоним Марая. Аз съм го патентовала и тя няма право да го използва. Имаше една изпълнителка бивша – Моника, беше ползвала моя псевдоним. Точно в началото, когато аз стартирах, въпросната Моника е имала договор с Ара Мюзик и след което подписва с Ники Китаеца. В момента, в който той разбира, че тя има договор и с друга компания, прекратява договора й. 
 
 
- Патентовала сте името Марая – вие или Диапазон рекърдс държат правата над него?
 
 
- Аз лично съм го патентовала, преди да подпиша с Диапазон рекърдс.
 
 
- Има ли приятелство във фолк средите между изпълнителите?
 
 
- Забавляване по заведенията – да. Но истинско приятелство- не. Няма как, ние сме конкуренция. Просто колегиални отношения. 
 
 
- Имате ли кумир във фолка?
 
 
- Като глас – Глория. Като певец, поведение, клип – Галена.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
nqkoi
преди 5 години
0
boje 4udovi6te na horizonta
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
mitku
преди 5 години
0
kvo e tva jivotno be ujas
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
pha
преди 5 години
0
tva e travestit ne se lajete ,4e e jena
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Kofti
преди 5 години
0
drun - drun - ta - plias. I za da krie koi i e priatelia e iasna rabotata - ili jenen, ili mnoogo bogat (a uj parite niamali znachenie). Tova interviu e kato vsichki ostanali ploski opravdania na razni "pevici" ili "modelki"....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени