Марешки стана за смях с фалшив „Ролекс“, преметнаха го с 15 бона!

2645
08 Август 2016, 12:09


Аптечният и горивен бос с мераци от политиката Веселин Марешки се оказа жестоко преметнат, разбра HotArena.

Веселин Марешки се стреми да се слива с тъплата на масови мероприятия, на които агитира за политическите си цели, но на бляскави събития гледа да е безупречен, а най-сериозно внимание обръща на аксесоарите и в частност часовниците. За да демонстрира стил и класа, варненският бизнесмен решил да брои 15 бона за модел "Ролекс", които обаче се оказал ментак.


Шефът на веригата едноименни аптеки останал неприятно изненадан, когато авери го светнали, че носи на ръката си реплика на световноизвестната марка часовници. „Щом часовникът ти е менте, какво остава за дрехите“, започнали да го подиграват познатите.


Присъстващи на събитието, на което станал резилът, свидетелстват, че босът скочил като ужилен след обвинението и заявил категорично, че никога не би си позволил да сложи нещо, което не е с доказано качествено. Той дори се нахъсал, че ще докаже със сертификат оригиналността на бижуто, което обаче се оказало проблем. 


На официалната вечера присъствали хора, занимаващи се с продажба на оригинални маркови накити, които го светнали на една тънка схема в бизнеса. Някои измамници предоставяли ментаците с подправени сертификати за качество и така им взимали редовната цена, ако има кой да се върже. А в случая Марешки бил в ролята на шарана.


 „Пий една студена вода и внимавай какво купуваш“, посъветвали го те. 


Марешки обаче бил толкова побеснял, че просто нямало как да остави ситуацията така. Той директно набрал човека, който му изтъргувал "Ролекс"-а и му вдигнал такъв скандал пред всички гости на изисканото събитие, че всички останали стъписани. Бизнесменът поставил ултиматум или да му върнат парите, или да му дадат оригинален модел.


Насторението на мераклията за президент варненец тотално се скапало и той напуснал приема, хвърляйки ментака в ръцете на охраната на излизане, пише "Всеки ден".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени