Мари на Гала записва журналистика, заряза модата в Италия заради гадже

1860
05 Юни 2016, 12:00


Мари на Гала е решила да остане да учи у нас и се е спряла на журналистиката, разбра HotArena.

Абитуриентката завърши немската гиммазия и набързо осуети плановете си да учи мода в Италия заради внезапно пламнала силна любов. Така останал резервният вариант да се бори за тапия по журналистика.

„Тя пише добре и тази специалност като временен вариант е добър избор. В продължение на 2 години ме убеждаваше как трябва да продължи образованието си в Италия. Не знаеше какво иска да следва, но беше категорична, че това е страната. Преди няколко месеца се влюби и се отказа”, сподели Гала.


Обърканата тийнейджърка обмисляла варианта да се занимава и с хотелиерство и кулинария, защото била силна в сладкиши. „Прави торти, които приличат на произведение на изкуството, но ги прави по 3 дни. Веднъж й казах: „Хората ще умрат от глад, ако чакат ти да ги нахраниш, тази торта не е за изложбена зала“ и тя се съгласи, че може би сладкарството не е нейното нещо”, спомня си водещата на "На кафе".


Майката на Мари отбелязва като свой минус в родителството, че не е поощрявала достатъчно амбициите на щерка си, който явно са хаотични и в различни сфери. „По мое време това беше недостатък, но сега младите трябва да са напористи, а тя чака нещата да й се случат от само себе си”, казва Гала, която е завършила педагогика във ВТУ, пише "Уикенд".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени