Мариан Бачев е най-глобяваният в „Шоуто на Слави"

3283
16 Ноември 2014, 15:30


„Ако някой закъснее за работа, веднага трябва да си приготви доста тлъста сумичка, с които да се раздели. Ако провинението се повтори, санкцията скача двойно, научи HotArena.net.

 

Най-солените глоби са за разговори по мобилни телефони или за ползване на „Фейсбук" в работно време. Слави отдавна е разбрал, че строгата дисциплина се гради най-ефикасно с финансови наказания, само строгият тон не помага", разказва с усмивка човек от "Шоуто на "Слави", цитира в. „Уикенд“.

 

Тези дни пак се чу, че големият бос е замервал подчинените си с глоби, за за затегне редиците. Някои са свикнали да плащат безропотно, други мрънкат, но пак плащат. Но всички до един съчувстват на Мариан Бачев. Винаги разсеяният и доста неорганизиран актьор държи първото място в класацията на най-глобяваните.

 

Бачев дори вече приема като нещо нормално задължението си да се разделя с процент от месечната си заплата, за да захранва фонда с финансови санкции. Колегите му дори се занасят с него, че работи безплатно, защото парите му се връщат там, откъдето и идват.

 

„Почти всеки път забравям да си изключа телефона и той започва да звъни в най-неподходящия момент. Слави дори вече не се чуди кой не е изгасил тутурутката. Обръща се към мен с думите: „Бачев, нали знаеш?, на което отвръщам: „Знам, шефе, знам", примирил се е със съдбата си комикът.

 

Умелият имитатор успява да ядоса сериозно строгия си шеф през лятото, когато дори получава директното предупреждение, че не е "незаменим". Причината била, че Бачев трябвало да отсъства близо месец, за да се включи в турне из страната.

 

„Тогава Слави го заплаши, че хоноруваният актьор Тодор Башиянов може да го смени за постоянно. Мариан не се впечатлява лесно, а дори и да се е притеснил, нямаше как да откаже добре спонсорираното турне. Точно тогава очакваше раждането на втората си дъщеричка. Всеки татко си спомня добре какво изваждане е бало в първите месеци", споделят с усмивка приятели на актьора.

 

Най-любопитното е, че постоянните глоби са го направили доста издържлив работник и той не се отчайва, дори когато обстановката в офиса стане нетърпима.

 

„Балерини реват, музиканти сумтят, страшно става, ако босът не е на кеф. А Бачев влита с усмивка, получава глоба и започва да разказва виц. Историите му наистина са смешни и могат да разведрят и най-напрегната обстановка", разказват служители на Дългия.

 

Те са убедени, че зад добродушното лице и привидно незлобливия характер на комика се крие желязна психика и мощна амбициозност. Другите могат и да кажат „баста", но Бачев никога не би си тръгнал сам дори и да е подложен на брутален психически тормоз.

 

„Заедно с голямата ми дъщеря Александрина отидохме в Би Ти Ви, защото ме чакаше актьорската вечер. През целия ден на всеки 30 минути се обаждах и се чувахме с жена ми, но когато за пореден път и звъннах в 20,30 часа, тя не ми отговори. Това беше ясен знак, че е започнало раждането.

 

Бяхме се наредили с Краси Радков и Виктор Калев на ескалатора и те като разбраха започнаха да ме поздравяват.  Излизаме пред камерата, а Цветан Недялков и Иван Стоянов ме поглеждат въпросително, за да разберат дали нещо не се е случило. Усмихвам се и казвам в ефир: "Още не".

 

Даже извън сценария Краси подхвърли на Слави да вземе да разкаже някой виц за щъркел. След предаването се чух вече с Милена и разбрах радостната новина", разказва на какво е готов в името на работата Мариан.

 

Забавният артист смени усмивката си с тъжна физиономия, когато трябваше да изпрати майсторът на грима Димитър Коклин, които дълги години отговаряше за правдивите превъплъщения на артистите в шоуто.

 

„Не беше лесно да се простя с толкова близък приятел. Няма да забравя първата ни среща. Отидох при него, за да го помоля да ми помогне с една от ролите, които подготвях за дипломната си работа. Бях на 22 и трябваше да се превърна в старец, а без качествен грим нямаше да стане.

 

Той се съгласи и ми взе само 20 лева, защото съм студент, макар че за нещата, които ми направи трябваше да му дам поне 100.  Накрая дори ми подари перуката, която използва и беше известна за времето си. Не можах да повярвам, а той ми каза, че е, защото съм свястно момче. По-късно съдбата отново ни срещна в шоуто", през сълзи разказва Бачев.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени