Мариела Нордел от „Мастер шеф“: В шоуто ни крещят и ни унижават (Скандални разкрития)

16247
15 Април 2015, 14:13Скандални разкрития за „Мастер шеф“, направи Мариела Нордел. Бившата графиня разкри подробности от кухнята, които не са никак лицеприятни, разбра HotArena.

На страницата си в социалната мрежа, бизнесдамата избухна срещу екипа на предаването. „Участвам в един проект, където няма заплащане, има къртовска работа, много ентусиазъм от моя и на повечето ми колеги страна, а какво срещаме? Обиди, унижения, викове и крясъци.“, споделя тя.

По думите на Мариела, критики търпят не само от топ готвачите, които са жури на проекта, но и от обикновени гримьори, стилисти и продуценти.

„Налага ми се да остана до късно служебно и моля шофьора да ме откара до метрото, за да не стои детето ми самичко поредна нощ, а той надуто ми отговаря. „Не ми се обяснявай! Това за детето ти не ме интересува и е излишно! Стана ми много болно обидно и тъпо, че съм такава патка да им изкарвам заплатите на такива хора и да им позволявам да ме унижават“, споделя тя, цитирана от списание LoveStyle.

Заради железните договори Мариела няма право да обсъжда подробности от случващото се, но възмущението й от поведението на членове на екипа, среща съчувствие на много нейни приятели.

„Постоянно всеки ти крещи и унижава публично—от шефа на продукцията до последния шофьор и гримьорка. И то след като си бил на тяхно разположение от 9 сутринта до 2—3 през нощта“, споделя Мариела.

Въпреки бляскавата фасада на шоуто по време на снимките, зад кадър атмосферата не е никак приятна. Самата Мариела не крие огорчението си, че след всички жертви, не само не получава хонорар, но и се оказва прецакана.

Загубих много, а семейството ми плати, за да могат други да спечелят. Подведох се, бях излъгана, чувствам се използвана и унизена, но продължавам напред в борбата си“, споделя още тя.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мариела Пърдел
преди 3 години
-1
Тя милата не беше графиня,не беше PR.,не беше внучка на баба метреса на някакъв политик в Куба..А в действителност се оказа злобна ,застаряваща лелка с червен нос от многото алкохол.Вече никой не се интересува от пихтиестото и тяло и тръгна да търси евтина популярност и пет минути слава като всички кифли в България.Само дето не е на 20 години .И на 2 по 20 не е.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха-ха
преди 3 години
-2
Е, точно тази женичка няма как да я потопят в помията повече, отколкото се унизи самата тя с поведението и приказките си, които не бих отделяла от времето си да коментирам. Фактът, че явно не може да го разбере също е показателен.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени