Мария Илиева отчаяна, времето я притиска да забременее

2331
27 Декември 2015, 15:58


Мария Илиева не може да си намери мира от фикс идеята да забременее преди 40-ия юбилей, който наближава, разбра HotArena.По пътя към осъществяване на тази своя мечта певицата е забранила дори дума да се продума за предпазни средства в интимното общуване между нея и младока Атанас Колев. Слуховете, че Кака е била шута на 18-годишния рапър, не са верни.Не само, че странната двойка с разлика от 20 години продължава да бъде заедно, но талантливият изпълнител все още е използван за донор на сперматозоиди от певицата. 

 

Бивши интимни партньори на Илиева споделят, че тя принципно няма навик да използва презервативи и прибягва до тях само в крайни случаи – авантюри за една нощ. Когато връзките й започвали да се задълбочават, палавата изпълнителка настоявала мъжете й да са изследват, след което, ако са здрави, пристъпвали към полови сношения без презервативи. 

 

В случая Наско Колев отдавна бил подложен на съответните изследвания и му било забранено да посяга към кондомите. Целта била не просто по-голямо удоволствие, но и чисто репродуктивна.

 

Меракът на застаряващата певица срещали неодобрението на младока, който идеята да сменя памперси преди да е навършил 20, въобще не го блазнела. Но от съпротива нямало смисъл, пише „Уикенд“.

 

Още повече, че от скоро Мария официално се е заела да продуцира потенциалния си осеменител чрез своята „Стерео стая” и кариерата му е изцяло зависима от Илиева. Колев засега е единствения артист във фирмата на певицата, освен самата нея, разбира се. 

 

 

Наско определено е зависим от по-възрастната си любовница, но не спира да прави опити да се измъкне от плътната ѝ хватка. Младежът отказал да се премести за постоянно в София с мотива, че иска да учи за висшист в родната си Варна. Той е приет да следва в Медицинския университет.

 

Певецът от миналогодишния „Х Фактор” е сред най-редовните на лекциите, въпреки професионалните си ангажименти. Учението му обаче по никакъв начин не е отказало приятелката му от заветната ѝ цел да роди от него. Поп дивата продължавала да си заделя по няколко дни в седмицата, за да пътува до Варна и младия си любовник.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени